Κεντρική Basket League Διακοπή στο Περιστέρι – ΑΕΚ

Διακοπή στο Περιστέρι – ΑΕΚ

Περιστέρι - ΑΕΚ επεισόδια

Επεισόδια στις εξέδρες, διακόπηκε το ματς Περιστέρι – ΑΕΚ.

Χωρίς να υπάρχει κάποιος προφανής λόγος, οι εξέδρες του κλειστού «Α. Παπανδρέου» μετατράπηκαν σε ρινγκ, καθώς οπαδοί, φορώντας κουκούλες, κινήθηκαν προς την εξέδρα των επισήμων κι άρχισαν να γρονθοκοπούν κάποιους από τους ανθρώπους που κάθονταν εκεί. Οι διαιτητές έδωσαν αμέσως εντολή να διακοπεί ο αγώνας, έστειλαν τους παίκτες στ’ αποδυτήρια.

Την ώρα που οι δύο ομάδες πήγαιναν προς τ’ αποδυτήρια, προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση και να επιστρέψουν, ο Βασίλης Σπανούλης ήταν έξαλλος, ενώ ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος κινήθηκε προς το σημείο που γίνονταν τα έκτροπα, ανησυχώντας ενδεχομένως για κάποιον δικό του άνθρωπο, που βρίσκονταν εκεί. Στο ρολόι απέμεναν 9 δευτερόλεπτα κι 6 δέκατα για να ολοκληρωθεί η πρώτη περίοδος, με το σκορ στο 13-20.

Ζητήθηκε εκκένωση του γηπέδου στο Περιστέρι

Ο Ηλίας Κορομηλάς κάλεσε στο καμαράκι των διαιτητών τον Γιώργο Πανταζόπουλο και τον Τάκη Τριαντόπουλο και τους ανακοίνωσε την απόφασή του για εκκένωση του γηπέδου. Να σημειώσουμε ότι δεν υπήρχε οργανωμένη εξέδρα των οπαδών της ΑΕΚ σ’ εκείνο το σημείο (ήταν απέναντι πίσω από το καλάθι) και προφανώς το θύμα που δέχθηκε την επίθεση ήταν φίλος της φιλοξενούμενης ομάδας, τον οποίο αντιλήφθηκαν οι οπαδοί του Περιστερίου.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής στο Περιστέρι

 

Ο Αστυνομικός Διευθυντής υποστήριξε ότι μπορεί να διαφυλάξει την τάξη και πως μπορεί να συνεχιστεί το παιχνίδι στο Περιστέρι, με κόσμο στις εξέδρες. Το μήνυμά του μεταφέρθηκε στους διαιτητές, οι οποίοι συνομίλησαν μαζί του και περιμένουμε την απάντησή τους.

Η απόφαση ήταν ότι το ματς θα συνεχιστεί κανονικά, με κόσμο στο γήπεδο. Αυτό που βάρυνε για να αλλάξει απόφαση ο Ηλίας Κορομηλάς ήταν ότι ο Αστυνομικός Διευθυντής δεν μπόρεσε να εγγυηθεί την εκκένωση του γηπέδου, δηλαδή τι θα γίνονταν εκτός αυτού. Το μήνυμα από την πλευρά των διαιτητών ήταν πως αν συμβεί το παραμικρό θα διακοπεί οριστικά η αναμέτρηση.

Οι παίκτες κάνουν ένα μικρό ζέσταμα, για να ξεκινήσει εκ νέου ο αγώνας. Οι διαιτητές επέστρεψαν το ματς συνεχίζεται κανονικά στο Περιστέρι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
  • Καρδίτσα - ΑΕΚ

    Καρδίτσα – ΑΕΚ 81-79

    Φινάλε με χαμόγελο για την Καρδίτσα Ντέρμπι ως το τέλος στην Καρδίτσα, με την ομάδα του Νί…
  • castaneda blondin

    Απόλλων Πάτρας – Λαύριο 66-104

    Αποχαιρέτησε την Α1 με βαριά ήττα ο Απόλλωνας. Το Λαύριο επικράτησε με 104-66 του Απόλλωνα…
  • Μαρούσι - Απόλλων Πάτρας

    Basket League: Αυλαία στα play out

    Ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μαρούσι για τη Stoiximan Basket League Η τελευταία αγωνιστική …
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65

Επιβίωσε στην Πόλη η Μονακό. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς πέρασε διά πυρός και σιδήρου απ…