Κεντρική Atlas Atlas: Ένα πρωτάθλημα διαφορετικό…

Atlas: Ένα πρωτάθλημα διαφορετικό…

Θα έχει και δώρα ο Atlas

Κάθε φέτος και… καλύτερα. Η κοινότητα του Atlas Basket είναι απαιτητική. Κι έτσι πρέπει να είναι. Όσο μεγαλύτερες οι απαιτήσεις, τόσο καλύτερα θα λειτουργήσει όλο το σύστημα. Έτσι, για πρώτη φορά σε ανεξάρτητο πρωτάθλημα έχουμε live score & στατιστικά σε πραγματικό χρόνο. Προσέξτε: Για όλους τους αγώνες.

Τι σημαίνει αυτό; Παίζει η αγαπημένη σου ομάδα και δεν μπορείς να είσαι στο γήπεδο; Δεν χρειάζεται πια να επικοινωνείς με τον αρχηγό, ή τον προπονητή. Μπαίνεις στο atlasbasket.gr, επιλέγεις το παιχνίδι που σε ενδιαφέρει και παρακολουθείς live τόσο την εξέλιξη του, όσο και τα συνολικά στατιστικά των φίλων σου και των αντιπάλων τους, ακριβώς την ώρα που αυτά συμβαίνουν. Όλα αυτά στο Atlas.

Τώρα, επειδή στην οικογένεια του Atlas basket έχουμε πολλούς μπαμπάδες και οι εποχές που διανύουμε δεν είναι και οι πιο εύκολες, τα παιδικά καταστήματα Mapetit Kids σε συνεργασία με τον Atlas basket προσφέρουν -20% έκπτωση για αγορά, είτε από το κατάστημα (σε όλα τα προϊόντα με την επίδειξη του δελτίου αθλητή), είτε από το eShop (www.mapetitkids.gr) με τη χρήση του κωδικού ATLAS20!

Τα καλύτερα παιδικά παπούτσια, τώρα και στις καλύτερες τιμές.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Atlas

Δειτε επισης

Αήττητοι πρωταθλητές οι Κλειούς Warriors (pics & vid)

Πρωταθλητές χωρίς… Κάρι οι Κλειούς Warriors Μπορεί να κυνηγούσαν το σκορ στη μεγαλύτ…