Κεντρική NBA Λεμπρόν Τζέιμς: Ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο γιος του στην Αυστραλία
NBA

Λεμπρόν Τζέιμς: Ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο γιος του στην Αυστραλία

lebron e1659722075261 jpg

Σύμφωνα με την έγκυρη και αξιόπιστη ιστοσελίδα <> ο γιος εκ των κορυφαίων αθλητών στην καλαθοσφαίριση με διακρίσεις και βραβεία,υπάρχει πιθανότητα να παίξει στη χώρα των ‘’Καγκουρών’’ πριν πάει στο ΝΒΑ.

Ο Μπρόνι Τζέιμς διανύει τη τελευταία του χρόνια στο λύκειο (Σιέρα Κάνυον,Καλιφόρνια) και έχει 3 επιλογές. Να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ σε ομάδα κολλεγιακού πρωταθλήματος, να παίξει με ομάδα G league η να μετακομίσει στην Αυστραλία ωστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να ωριμάσει μπασκετικά. Οι Σίδνεϊ Κινγκς θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους,αν έρθει στη χώρα ο μεγαλύτερος γιος του ‘’Βασιλιά’’ Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο Λεμπρόν Ρέιμοντ ‘’Μπρόνι’’ Τζέιμς όπως είναι το όνομά του, είναι 17 χρονών και 1.91 ύψος. Πόιντ και σούτινγκ γκαρντ. Γονίδια από το μπαμπά του με τον ίδιο να θεωρείτε ανερχόμενο ταλέντο που θα συνεχίσει τη κληρονομιά του ίδιου του πατέρα του. Αφήνει διάδοχο ο Λεμπρόν και αυτός είναι ο γιός του. Απο τα κολέγια που θέλουν να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους είναι οι Duke,Kansas,Kentucky,North Carolina και Ucla.

Στο λύκειο έχει 7,2 πόντους,2,6 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ σε αγώνα που αποτελεί και ύψιστη επίδοση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…