Κεντρική Ασίστ Αριστείδης ο Δίκαιος Αριστείδης: Η απρέπεια, η μικροπρέπεια, η υποβάθμιση

Αριστείδης: Η απρέπεια, η μικροπρέπεια, η υποβάθμιση

Αριστείδης ο Δίκαιος,

Φορτωμένος (και με ειδήσεις) είναι σήμερα ο Αριστείδης. Κι επειδή θέλει να είναι Δίκαιος θα τα γράψει όλα. Έχει κι άλλα, έχει και μηνύματα στα χέρια του, έχει πολλά, αλλά από λίγο, μπας και κάποιοι διορθωθούν πριν εκτεθούν.

Γιατί η ΟΔΚΕ εκτέθηκε στο θέμα του Ευρωμπάσκετ. Τα μέλη της (Πουρσανίδη, Τανατζή) έσπευσε να συγχαρεί (δείτε εδώ). Από τεχνικής απόψεως ορθόν, καθώς ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, που θα είναι Κομισάριος στο Ευρωμπάσκετ έχει διαγραφεί.

Απρέπεια του Μπούσια, καθώς μπορούσε να συγχαρεί και τον «τρισκατάρατο», ο οποίος έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών τη διαιτησία. Ανεξαρτήτως αν συμφωνούμε (ο Αριστείδης ποτέ δεν ήταν στην πλευρά του) με τον τρόπο που λειτούργησε, όφειλαν να τον συγχαρούν.

Μικροπρέπεια έδειξε κι η ΟΔΚΕ απέναντι στη Μαρία Κάλφα. Αφού την έβγαλαν καραμούζα, αφού καταργήθηκαν σχολές κι ακυρώθηκαν εξετάσεις, πέρασαν τα ίδια άτομα, όχι ακολουθώντας την τυπική διαδικασία. Άρα, τι κακό έκανε η Κάλφα; Και σε αυτή τα έχει μαζεμένα ο Αριστείδης, αλλά το σωστό και το δίκαιο πρέπει να γράφεται.

Αν τα μέλη της ΟΔΚΕ θέλουν να είναι εντάξει με τη συνείδησή τους οφείλουν να την επαναφέρουν στη θέση της, καθώς η σχολή έγινε με όρους… Κάλφα. Διαφορετικά πρέπει να την ακυρώσουν για τρίτη φορά. Είναι κρίμα για τα νέα παιδιά, να γίνονται μπαλάκι, αλλά δεν μπορεί να βγάζεις εκτός έναν άνθρωπο και να ακολουθείς τα ίδια πατήματα.

Περί Ευρωμπάσκετ και διαγραφών

Το ουσιαστικό στην ιστορία δεν είναι τα συγχαρητήρια, αλλά να διαπιστώσει η ΟΔΚΕ ότι η ελληνική διαιτησία βουλιάζει. Από τέσσερις Ιταλοί και Λετονοί, τρεις Ισπανοί, ισάριθμοι Λιθουανοί, Τούρκοι και Γάλλοι, δύο Βούλγαροι, Μαυροβούνιοι, Πολωνοί και μόλις ένας Έλληνας. Και μη χειρότερα.

Αντί επιλόγου, ο Αριστείδης θέλει να βοηθήσει (πραγματικά) τα μέλη της ΟΔΚΕ. Η φάμπρικα των διαγραφών θα επιφέρει αύριο και τη δική σας διαγραφή. Κλείστε όσο προλαβαίνετε το χαντάκι, γιατί θα πέσετε μέσα. Κάποιοι από εκεί είναι φίλοι, άλλοι όχι και τόσο, αλλά κανέναν δεν έχει διαγράψει ο
Αριστείδης ο Δίκαιος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αριστείδης ο Δίκαιος
Περισσότερα σε Αριστείδης ο Δίκαιος

Δειτε επισης

Χουγκάζ: «Όλοι μαζί για ένα ιστορικό αποτέλεσμα»

Μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Νίκος Χουγκάζ. Ο διεθνής φόργουορντ του Περιστερίου, Νίκος…