Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός: Σε επτά ημέρες ο… ξένος προπονητής

Παναθηναϊκός: Σε επτά ημέρες ο… ξένος προπονητής

Παναθηναϊκός: Σε επτά ημέρες ο… ξένος προπονητής

Πολλά ονόματα έχουν γραφτεί. Σχεδόν όλα. Άλλωστε είναι ανέξοδο να πετάς ένα όνομα. Κι αν σου… κάτσει; Εμείς δεν θα παρασυρθούμε. Θα γράφουμε όταν έχουμε κάτι στα χέρια μας. Όταν ο Παναθηναϊκός έχει καταλήξει σε μια απόφαση. Εν προκειμένω, αυτό που θεωρείται δεδομένο είναι πως οι «πράσινοι» θα συνεχίσουν με ξένο προπονητή.

Τα σενάρια που κυκλοφόρησαν ήταν σενάρια. Τα περισσότερα είχαν αποδέκτη τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος τα διέψευσε. Υπήρχαν κι άλλα, που ενδεχομένως και να ήταν… μειωτικά για την ιστορία του συλλόγου, αλλά ας προχωρήσουμε. Ο Παναθηναϊκός θα έχει ξένο προπονητή και θα τον έχει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Τι σημαίνει αυτό;

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει και ψάχνεται

Ακόμα δεν έχουν καταλήξει σε κάποιο όνομα. Έχουν γίνει συζητήσεις, έχουν «κλειδώσει» οι στόχοι, όμως για την ώρα δεν υπάρχει συμφωνία, οπότε ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να έχει και δεύτερη, και τρίτη λύση, προκειμένου να μην βρεθεί σε αδιέξοδο.

Αυτό που είναι βέβαιο είναι πως το θέμα του κόουτς, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Γιώργο Βόβορα, είναι πολύ ψηλά στη λίστα. Δεν θα ήταν υπερβολή να γράψουμε πως είναι το μοναδικό, που απασχολεί τους «πράσινους». Κι είναι η αρχή για να ξετυλιχθεί το κουβάρι των ανανεώσεων, των… αποδεσμεύσεων, των μεταγραφών.

Ο νέος (ξένος) προπονητής δεν θα έχει τον μοναδικό λόγο, αλλά πρέπει να έχει λόγο. Υπάρχει ένας πρώτος σχεδιασμός, ο οποίος θα αναλυθεί στον υποψήφιο που θα καταλήξουν οι παράγοντες του συλλόγου κι από τη στιγμή που θα συμφωνήσει, θα προχωρήσουν στην ανακοίνωση της συμφωνίας.

Αυτό που εύκολα μπορεί να διακρίνει κανείς είναι ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερο άγχος, παρότι η ομάδα θα στηθεί σχεδόν από την αρχή. Ο Παναθηναϊκός διατηρεί το καλό του ευρωπαϊκό όνομα (δεν αρκεί μια κακή χρονιά για να γκρεμιστεί, αλίμονο), έχει την τεχνογνωσία και τους ανθρώπους, που θα κάνουν τις σωστές επιλογές. Σε κάθε περίπτωση σωστότερες των φετινών…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Επιβεβαίωση: Στον ΝΕΟΛ ο Παναγιώτης Ζαραϊδώνης

Όπως είχε γράψει πρώτος η Άνθεα Κούρου μέσω του ebasket.gr σε ΑΥΤΟ το άρθρο, κάτοικος Κεφα…