Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Σφαιρόπουλος: «Τίποτα με Παναθηναϊκό»

Σφαιρόπουλος: «Τίποτα με Παναθηναϊκό»

Σφαιρόπουλος

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ότι δεν ισχύουν οι φήμες που τον συνδέουν με τον Παναθηναϊκό.

Πολλές ήταν οι φήμες που σύνδεαν τον Γιάννη Σφαιρόπουλο με τον Παναθηναϊκό. Όμως ο Έλληνας τεχνικός σε δηλώβσεις του στάθηκε μεταξύ άλλων στο γεγονός ότι παρότι σέβεται τον Παναθηναϊκό, δεν έχει υπάρξει καμία πρόταση από πλευράς των «πρασίνων».

Οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

Για τι φήμες με τον Παναθηναϊκό:

«Σέβομαι τον Παναθηναϊκό, σέβομαι το παρελθόν του, το παρόν του και το μέλλον που μπορεί να έχει. Σέβομαι όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν στον Παναθηναϊκό, τη διοίκηση, τους παράγοντες, τους ανθρώπους που δουλεύουν στην ομάδα και τους παίκτες, αλλά δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για να αναλάβω την τεχνική ηγεσία. Με όλα που συνέβησαν στη Ρωσία έχουν αλλάξει κάποια δεδομένα, δεν βιάζομαι να αποφασίσω, η δική μου προτεραιότητα ωστόσο είναι να δουλέψω στο εξωτερικό».

Όσον αφορά την Εθνική ομάδα και το ενδεχόμενο συστράτευσης των Ελλήνων προπονητών στο πλευρό του Δημήτρη Ιτούδη:

«Έχω μιλήσει και σίγουρα θα ξαναμιλήσω με τον Δημήτρη Ιτούδη. Είναι μεγάλη τιμή να μας θέλει στο πλευρό του. Έχω διατελέσει σε δύο διαφορετικές θητείες την Εθνική ομάδα. Οι εμπειρίες και η τεχνογνωσία μου είναι στη διάθεση της Εθνικής. Είμαστε περήφανοι για την Εθνική και είναι πολύ σημαντικό ότι είμαστε ενωμένοι όλοι οι Έλληνες προπονητές, για να πάει το μπάσκετ μπροστά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Γκιστ: «Θα μου άρεσε να παίξω για την Εθνική Ελλάδος»

Ο Τζέιμς Γκιστ παραχώρησε συνέντευξη στο «Basket News» και μίλησε για πολλά θέματα που αφο…