Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Προγνωστικά Euroleague: Δεν έχουν αντίπαλο Μπάρτσα και Ταβάρες

Προγνωστικά Euroleague: Δεν έχουν αντίπαλο Μπάρτσα και Ταβάρες

μπάσκετ Euroleague

Αυτό που περιμέναμε όλη τη χρονιά ήταν το Final 4 της Euroleague και πλέον φτάσαμε μια ανάσα πριν από αυτό. Μια ακόμη περίεργη χρονιά, καθώς η διοργάνωση επηρεάστηκε από παράγοντες όπως η πανδημία αλλά και ο πόλεμος. Ενδεχομένως να βλέπαμε άλλες ομάδες στο Βελιγράδι αν δεν είχαν αποκλειστεί οι Ρώσοι, όμως σημασία έχει η συμμετοχή ελληνικής ομάδας σε αυτό.

Ο Ολυμπιακός θα είναι στο μεγάλο ραντεβού και θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την Εφές στο πιο αμφίρροπο από τα δύο ζευγάρια. Στα μάτια μου η Εφές είναι οριακό φαβορί, αλλά θα προτιμήσω να μην ασχοληθώ με αυτές τις δυο ομάδες.

Προγνωστικά Final 4 από τους tipsters του koubanezos.gr

Στον άλλο ημιτελικό, η Μπαρτσελόνα έχει μεγάλο πλεονέκτημα απέναντι στη Ρεάλ. Φυσικά και μιλάμε για ένα παιχνίδι που μπορούν όλα να συμβούν. Φέτος, οι «μπλαουγκράνα» έχουν ηττηθεί μόλις μία φορά σε έξι αγώνες από τη «βασίλισσα» και μάλιστα οι περισσότερες νίκες τους θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν άνετες. Βλέπω λοιπόν την ομάδα του Σάρας να προκρίνεται στον τελικό και μάλιστα να μη σταματάει εκεί.

Σε πληρότητα ρόστερ υπερέχει των υπολοίπων. Ανεξαρτήτως αντιπάλου, έχει τον πρώτο λόγο για το τρόπαιο. Ίσως το χρωστάει στην Εφές από πέρυσι, ίσως της το χρωστάνε, ίσως «πρέπει». Πολλά είδαμε φέτος στα παιχνίδια τους.

Στα ειδικά παικτών του Final 4 της Euroleague ξεχωρίζω τον Ταβάρες. Ο θηριώδης σέντερ της Ρεάλ δεν έχει αντίπαλο κάτω από τα καλάθια. Φέτος ήταν δεύτερος ριμπάουντερ της διοργάνωσης, πίσω μόνο από τον Παπαγιάννη, με 7,6 ανά αγώνα. Από τους συμμετέχοντες στο Βελιγράδι ο επόμενος είναι ο Βεζένκοφ με 5,8, ο Πουαριέ με 5,5 και ο Μοερμάν με 5,3.

Ένας συμπαίκτης και δύο φόργουορντ. Αυτό δείχνει αρκετά για τους σέντερ που πρόκειται να αντιμετωπίσει. Παίκτες σαν τον Ντέιβις, τον Σανλι, τον Πλάις, τον Ντάνστον, το Φαλ και τον Μαρτίν δεν τον προβληματίζουν. Πρώτος ριμπάουντερ λοιπόν, στο 2.25.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και στοίχημα Euroleague στο Koubanezos.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…