Κεντρική NBA Πάτρικ Μπέβερλι Μπέβερλι για Κρις Πολ: «Δεν μπορεί να παίξει άμυνα, τον φωνάζουν κώνο»
NBA

Πάτρικ Μπέβερλι Μπέβερλι για Κρις Πολ: «Δεν μπορεί να παίξει άμυνα, τον φωνάζουν κώνο»

Μπέβερλι

Ο Πάτρικ Μπέβερλι μίλησε έξω από τα δόντια για τον παίκτη των Σανς, Κρις Πολ, λέγοντας πως εν μπορεί να παίξει άμυνα κανέναν παίκτη.

Ο Πάτρικ Μπέβερλι βρέθηκε στην εκπομπή «Get Up» του ESPN με τους Τζέι Τζέι Ρέντικ και  Στίβεν Σμιθ. Ο παίκτης των Τίμπεργουλβς μίλησε για τον παίκτη των Σανς, Κρις Πολ, μετά την ήττα-αποκλεισμό από τους Μάβερικς για την ομάδα του Φίνιξ. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε περί ασυλίας του 37χρονου στην ομάδα και το ότι δεν μπορεί να μαρκάρει.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πάτρικ Μπέβερλι:

«Θέλετε να είμαστε ειλικρινείς; Θα έπρεπε να έχει αποβληθεί με φάουλ. Είδατε τα replays με τον Μπρόνσον που τον χτυπά στον ώμο. Τον χτυπά στο κεφάλι και οι διαιτητές δεν χρεώνουν τίποτα. Αν ήμουν εγώ, θα το έβλεπαν στο video, θα έδιναν αντιαθλητικό. Αυτόν δεν τον τιμωρούν. Δεν μπορεί να μαρκάρει».

«Όχι δεν μπορεί. Δεν υπάρχουν άνθρωποι που θα πουν την αλήθεια, φοβούνται. Εγώ δεν λέω ψέματα και δεν με νοιάζει. Όλο το ΝΒΑ γνωρίζει ότι δεν μπορεί να παίξει άμυνα κανέναν. Πώς τον φωνάζουν; Κώνο. Ξέρετε τι κάνουν οι κώνοι; Το καλοκαίρι χρησιμοποιούμε τους κώνους για να κινούμαστε γύρω τους. Αυτό ακριβώς είναι. Όλοι το ξέρουν, αλλά δεν το αποδέχονται. Συκοφαντήστε τον κι αυτόν τον όπως τον Μπεν Σίμονς»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…