Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Ο Μαυροκεφαλίδης 5ος σε εύστοχα δίποντα και 15ος σκόρερ του επαγγελματικού Πρωταθλήματος

Ο Μαυροκεφαλίδης 5ος σε εύστοχα δίποντα και 15ος σκόρερ του επαγγελματικού Πρωταθλήματος

Mavrokefalidis jpg

Ούτε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αποτέλεσε εξαίρεση στον κανόνα που θέλει τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη να «γράφει» ιστορικές επιδόσεις σε κάθε ματς της φετινής σεζόν. Σήμερα ο πολύπειρος φόργουορντ…

*Έγινε ο 15ος σκόρερ στην ιστορία της Stoiximan Basket League. Με τους 21 πόντους του έφτασε τους 3.441 και ξεπέρασε τον Μάκη Νικολαίδη που είχε 3.424.

*Έχοντας οχτώ εύστοχα δίποντα (8/15) μπήκε στην πρώτη πεντάδα της σχετικής, ιστορικής λίστας στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Έφτασε τα 1.118 και έγινε ο 5ος της σχετικής λίστας, προσπερνώντας τον Γιώργο Διαμαντόπουλο που είχε 1.116.

*Παράλληλα ο Μαυροκεφαλίδης με τις πέντε βολές που εκτέλεσε και που ήταν όλες εύστοχες, έσπασε το «φράγμα» των 1.000 εκτελεσμένων. Έχει 806/1.003 (80,35%).

*Ως προς τις λίστες του Ιωνικού, ο Μαυροκεφαλίδης με τα επτά ριμπάουντ που είχε, έγινε ο δεύτερος μετά τον Νίκο Χουγκάζ που έφτασε τα 200+.

*Με τις τέσσερις ασίστ που μοίρασε, έγινε ο 2ος πασέρ της ομάδας της Νίκαιας στη Stoiximan Basket League αφού έφτασε τις 70 και ξεπέρασε τον Σαγίντ Πρίτζετ που είχε 66 στην περσινή σεζόν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…