
Τα σεμινάρια του ΣΕΠΚ επιστρέφουν μετά την πανδημία. Όπως ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών επανέρχεται το «Αθήνα 2022» στο οποίο μάλιστα θα είναι ομιλητής και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.
Η ανακοίνωση:
«Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει πως φέτος -μετά από δύο χρόνια λόγω της πανδημίας- το Διεθνές Σεμινάριο “Αθήνα 2022” θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 26 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Πανελληνίου (Ευελπίδων 2, Αθήνα).
Παράλληλα, ο ΣΕΠΚ ενημερώνει πως μεταξύ των ομιλητών θα είναι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο 55χρονος τεχνικός επιστρέφει σε Διεθνές Σεμινάριο, με στόχο να μοιραστεί τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια από το κορυφαίο επίπεδο.
Τις προσεχείς ημέρες, ο ΣΕΠΚ θα ενημερώσει για τους υπόλοιπους ομιλητές του Διεθνούς Σεμιναρίου “Αθήνα 2022″».