Κεντρική NBA Ντρέιμοντ Γκριν: Δωρίζει 100 χιλιάδες δολάρια σε ίδρυμα για τον Πέιν
NBA

Ντρέιμοντ Γκριν: Δωρίζει 100 χιλιάδες δολάρια σε ίδρυμα για τον Πέιν

Γκριν

Σπουδαία κίνηση από τον Ντρέιμοντ Γκριν. Ο Αμερικάνος φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς παρά τη νίκη της ομάδας του επί των Γκρίζλις για τα playoffs του ΝΒΑ ήταν συνετριμμένος. Με την αιτία να μην είναι άλλη από τον άδικο χαμό του Έιντριαν Πέιν. Ο άλλοτε σέντερ του Παναθηναϊκού που δολοφονήθηκε, υπήρξε φίλος του και συμπαίκτης του Γκριν κατά την κοινή τους θητεία στο κολέγιο του Michigan.

Για το λόγο αυτό προχώρισε στην απόφαση να τιμήσει τη μνήμη του πρώην συμπαίκτη και φίλου του κάνοντας δωρεά 100.000 δολαρίων εξ ονόματος του σε ένα ίδρυμα.

Οι δηλώσεις Γκριν:

«Δεν θέλω να κλαίω μπροστά σε κόσμο. Εγώ και η σύζυγός μου θα κάνουμε δωρεά 100.000 σε ένα ίδρυμα στο όνομά του. Καλώ όλους όσους προέρχονται από το Michigan να κάνουμε κάτι για να τιμήσουμε τη μνήμη του. Είτε να δώσουμε το όνομά του σε κάτι στις εγκαταστάσεις του κολεγίου, είτε να καθιερώσουμε κάποια υποτροφία, οτιδήποτε…», τόνισε ο φόργουορντ των Γουόριορς.

Παράλληλα προανήγγειλε πως θα αφιερώσει το επόμενο podcast του στη μνήμη του Πέιν. «Θα μιλήσω για εκείνον και το παιχνίδι του, αλλά θα το κάνω όταν θα νιώσω έτοιμος. Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να σας μιλήσω για το παιχνίδι σήμερα», είπε στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου μετά το Game 4 των Γούοριορς με τους Γκρίζλις.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…