Κεντρική Elite League Τρίτωνας: Συνάντηση με Μπακογιάννη για το γηπεδικό

Τρίτωνας: Συνάντηση με Μπακογιάννη για το γηπεδικό

Τρίτων

Συνάντηση για το γηπεδικό είχε ο Τρίτωνας με τον Δήμο Αθηναίων. Οι διοικητικοί ηγέτες της αθηναϊκής ομάδας και ο Δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας της Α2, ο πρώτος πολίτης της πρωτεύουσας εκδήλωσε την πρόθεση, εφόσον προβιβαστούν οι «μπλε» στη Basket League, να υπάρξει τέτοια λύση στο γηπεδικό, ώστε να αγωνίζονται εντός των ορίων του δήμου.

Ο Τρίτωνας δυο αγωνιστικές πριν το τέλος της Α2, βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 18 νίκες και 8 ήττες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Τρίτωνας:

«Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 27/4/2022, στην πλατεία Κοτζιά, συνάντηση μελών της διοίκησης και του χρηματοδότη της ομάδας μας, κύριο Νικόλα Νοητάκη, με τον Δήμαρχο Αθηναίων, κύριο Κώστα Μπακογιάννη.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης και χωρίς περιορισμούς συζήτηση, ο Δήμαρχος άκουσε τα πολλά ζητήματα που ταλανίζουν την ομάδα, αλλά και την ευρύτερη περιοχή των Σεπολίων, θεμάτων που στις περισσότερες των περιπτώσεων μάλιστα ήταν γνώστης.

Το ανοιχτό γήπεδο και η σημασία που έχουν η περιφρούρησή του εξαιτίας της δημοσιότητας που έχει λόγω του Γιάννη Αντετοκούμπο, ο φωτισμός του, αλλά και το κλειστό γήπεδο που θα δημιουργηθεί στον Άτλα ήταν κάποια από τα ζητήματα που συζητήθηκαν, με τον Δήμαρχο μάλιστα να είναι γνώστης των περισσοτέρων εξ’ αυτών αλλά και με διάθεση να επιλυθούν.

Ιδιαίτερα θετική εντύπωση μας προκάλεσε το ενδιαφέρον του κύριου Μπακογιάννη για την επόμενη μέρα της ανδρικής μας ομάδας εφόσον αυτή καταφέρει να προβιβαστεί φέτος στην Α1 με τον Δήμαρχο να μας δηλώνει πως πάση θυσία θα δώσει λύση στο γηπεδικό ώστε ο Τρίτωνας να αγωνιστεί στα όρια του Δήμου Αθηναίων και να προβάλει τα Σεπόλια και την Αθήνα μας σε όλη την Ελλάδα όπως τους αξίζει.

Τέλος, ανανεώσαμε το ραντεβού μας σε εύλογο χρονικό διάστημα ώστε να δούμε την πρόοδο των θεμάτων που συζητήσαμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

«Έφυγε» από τη ζωή ο Άρης Ιωαννίδης

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Άρης Ιωαννίδης. Η Ελευθερούπολη θρηνεί την απώλεια του προέ…