Κεντρική Elite League Τρίτωνας: Βυθίζεται στην εσωστρέφεια και στα προβλήματα

Τρίτωνας: Βυθίζεται στην εσωστρέφεια και στα προβλήματα

Τρίτωνας

Σε δίνη προβλημάτων φέρεται να βυθίζεται ο Τρίτωνας.  ομάδα που έχει ως έδρα το κλειστό του Στρέφη βρίσκεται μεταξύ αγωνιστικών, αλλά και εξωαγωνιστικών θεμάτων τα οποία άλλωστε φαίνεται ότι επηρεάζουν την όχι και τόσο καλή πορεία της ομάδας.

Η χρονιά για την ομάδα από τα Σεπόλια ξεκίνησε με αρκετές φιλοδοξίες και όνειρα. Ο Τρίτωνας, «θεωρητικά» θα είχε μαζί με την Καρδίτσα την καλύτερη ομάδα της Α2 και για πολλούς ήταν το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Α1. Αφενός η παρουσία του Λουκά Μαυροκεφαλίδη στο ρόστερ και αφετέρου η ποιότητα που υπήρχε καθιστούσαν αυτοσκοπό την άνοδο. Ωστόσο, τα πράγματα άρχισαν να χαλάνε.

Ο Τρίτωνας εν μέσω τρικυμίας χωρίς… τρίαινα!

Ο Μαυροκεφαλίδης, δεν ταίριαξε ποτέ με το τεχνικό επιτελείο τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει εν τω μέσω της σεζόν, έχοντας μόλις λίγες συμμετοχές. Τα προβλήματα που υπάρχουν ωστόσο είναι πολλά και κυρίως εξωαγωνιστικά, αφού υπάρχει και θέμα πληρωμών στην ομάδα. Οι παίκτες δεν κάνουν ομαδικές προπονήσεις και οι πληροφορίες αναφέρουν πως πλέον δεν… «καίγονται» και για να μπουν στα playoff. Αν δεν υπάρξει ρύθμιση ή πληρωμή, ορατός είναι και ο κίνδυνος αποχής σε επίσημη αγωνιστική υποχρέωση.

Ο Τρίτωνας έχει μπροστά του σημαντικά παιχνίδια για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα με στόχο το πλεονέκτημα έδρας. Μένει να φανεί, αν οι παίκτες θα βάλουν νερό στο… κρασί τους και θα «παλέψουν» μέχρι τέλους για την εκπλήρωση των στόχων τους.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή τη στιγμή ο Τρίτωνας βρίσκεται στη 2η θέση της Α2 Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ανδρών, έχοντας 17 νίκες και 8 ήττες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…