Κεντρική NBA Τα αποτελέσματα του NBA [vid]
NBA

Τα αποτελέσματα του NBA [vid]

NBA

Συνεχίζονται τα πλέι οφ του NBA με το παιχνίδι που τράβηξε τα βλέμματα τα ξημερώματα να είναι αυτό ανάμεσα σε Σανς και Πέλικανς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα αλλά και οι παίκτες που ξεχώρισαν από τα 3 παιχνίδια για τα πλέι οφ του NBA:

Μαϊάμι Χιτ – Ατλάντα Χοκς 115 – 105

Δύο στα δύο εντός έδρας για το Μαϊάμι κόντρα στην Ατλάντα. Στο σημερινό παιχνίδι είχε σε εξαιρετική κατάσταση τον Τζίμι Μπάτλερ ο οποίος είχε 45 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Από πλευράς φιλοξενούμενων, ο Μπογκντάνοβιτς ήταν ο πιο παραγωγικός, έχοντας 29 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Η σειρά τώρα μεταφέρεται για τα επόμενα δύο παιχνίδια στην Ατλάντα.

Μέμφις Γκρίζλις – Μινεσότα Τίμπεργουλβς 124 – 96

Νίκη για το Μέμφις και 1-1 η σειρά. Οι «Αρκούδες» έκαναν εξαιρετική εμφάνιση και δικαιίως πήραν τη νίκη με 28 πόντους διαφορά. MVP της αναμέτρησης ο Ζα Μοράντ, ο οποίος έφτασε μία ανάσα από το triple-double (23 πόντους, 9 ριμπάουντ και 10 ασίστ). Οι «Λύκοι» δεν ήταν όσο παραγωγικοί μας έχουν συνηθίσει στην επίθεση. Ο μόνος που ξεχώρισε χθες ήταν ο Άντονι Έντουαρντς με 20 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Φοίνιξ Σανς – Νιου Όρλιαν Πέλικανς 114 – 125

Σοκ στο Φοίνιξ, με τους Πέλικανς να φεύγουν με το διπλό από την έδρα των Σανς. Η ομάδα της Νέας Ορλεάνης έκανε το τέλειο παιχνίδι και με τον Μπάντον Ίνγκραμ να είναι σε απίστευτη βραδιά (37 πόντους, 11 ριμπάουντ, 9 ασίστ) έκανε το 1-1 στη σειρά. Οι Σανς βέβαια έχουν μεγαλύτερο λόγο να στεναχωριούνται από την ήττα, καθώς ο αστέρας της ομάδας, Ντέβιν Μπούκερ, αποχώρησε τραυματίας.

 

Δείτε τα highlights των αναμετρήσεων του NBA:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…