Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ ΟΣΕΚΑ: Στο Ηράκλειο το Final Four της Α1

ΟΣΕΚΑ: Στο Ηράκλειο το Final Four της Α1

Final Four

Στο φιλόξενο Ηράκλειο μεταφέρεται το κέντρο βάρους του μπάσκετ με αμαξίδιο. Η πιο μεγάλη γιορτή, εντός αγωνιστικού χώρου, θα διεξαχθεί στην Κρήτη, στο διάστημα 17-18 Απριλίου. Το φάιναλ φορ της Α1, η μάχη για την ανάδειξη του πρωταθλητή, η δίψα για τη διάκριση, κάνουν ξεχωριστή την εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Λίντο.

Η Περιφέρεια Κρήτης υποστηρίζει πολυεπίπεδα την προσπάθεια της ΟΣΕΚΑ, αφενός για την αρτιότερη δυνατή διοργάνωση, αφετέρου για την εξάπλωση του αθλήματος σε όλη την επικράτεια. Από κοινού με την Ομοσπονδία του μπάσκετ με αμαξίδιο ρυθμίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε το Λίντο να υποδεχθεί τις κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες της χώρας.

Για να φτάσουμε στο φάιναλ φορ και στην Κρήτη, ήταν, είναι και θα είναι, πολύτιμη η αρωγή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και προσωπικά του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

ΠαναθηναϊκόςΔωδεκάνησοςΜέγας Αλέξανδρος και Άτλας, θα κυνηγήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή, μπροστά στο κοινό της πόλης, που αναμένεται να δημιουργήσει εξαιρετική ατμόσφαιρα στο κλειστό γήπεδο.

• Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν και θα ακολουθηθούν τα προβλεπόμενα ιατρικά πρωτόκολλα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Μείναμε κατηγορία και συναντάμε τη Βοσνία

Η Εθνική μας ομάδα κατάφερε να μείνει στην Division B’, για δεύτερη συνεχόμενη φορά και θα…