Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός: Τα κάνει όλα ο «Λέκα»

Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός: Τα κάνει όλα ο «Λέκα»

μπάσκετ Euroleague

Γεια χαρά σε όλους. Πάμε στα καινούρια προγνωστικά μπάσκετ, εκεί όπου έχω ένα ξεχωρίσει μία combo επιλογή από το Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός.

Η Ζαλγκίρις φιλοξενεί στο Κάουνας τον Ολυμπιακό σε ένα ματς για τη 19η αγωνιστική της Euroleague. Οι Λιθουανοί προέρχονται από μία μεγάλη εντός έδρας νίκη με 91-84 κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ενώ ο Ολυμπιακός από ένα στραβοπάτημα, αφού ηττήθηκε από την Άλμπα στο Βερολίνο με 90-75.

Νίκος Μποζιονέλος, δημοσιογράφος: Ο μίστερ 100 πόντοι

Για την ομάδα του Ζντοβτς, θα απουσιάσει για ακόμα ένα παιχνίδι ο πολύπειρος πλέι μέικερ Καλνιέτις, οπότε το βάρος στη δημιουργία και όχι μόνο, θα πέσει για ακόμα ένα παιχνίδι στον Λούκας Λεκαβίτσιους. Ο βραχύσωμος γκαρντ πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, βοηθώντας πολύ την ομάδα του τόσο δημιουργικά, όσο και στο εκτελεστικό κομμάτι. Θα επιλέξω τη συνδυαστική επιλογή ο Λιθουανός να σκοράρει τουλάχιστον ένα τρίποντο και να μοιράσει τουλάχιστον τέσσερις ασίστ. Στις τελευταίες 7/9 αναμετρήσεις της Ζαλγκίρις στην Euroleague, ο «Λέκα» σκόραρε τουλάχιστον ένα σουτ πίσω από τη γραμμή των 6.75, ενώ στις τελευταίες 7/8, έδωσε 4+ τελικές πάσες στους συμπαίκτες του.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και στοίχημα Euroleague στο Koubanezos.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…