Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Απόλυτη ευστοχία στις βολές και ατομικά ρεκόρ

ΠΑΟΚ: Απόλυτη ευστοχία στις βολές και ατομικά ρεκόρ

ΠΑΟΚ

Δεν πήγαν πολλές φορές οι παίκτες του ΠΑΟΚ mateco στη γραμμή του φάουλ όμως ακόμη κι έτσι, σημείωσαν το δεύτερο 100% της φετινής Stoiximan Basket League, έχοντας 6/6. Το ρεκόρ κρατάει με 12/12 βολές ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ από το εντός έδρας παιχνίδι του με το Λαύριο Megabolt για την 9η αγωνιστική.

 

Ήταν η έβδομη φορά που ο ΠΑΟΚ Mateco τελείωσε ένα παιχνίδι χωρίς άστοχη βολή. Το έκανε δύο φορές στην περσινή σεζόν έχοντας 10/10 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό και 6/6 στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη.

 

Ήταν ωστόσο η πρώτη φορά που είχε 100% από τη γραμμή του φάουλ σε ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Το προηγούμενο ρεκόρ του κόντρα στους «πράσινους» ήταν το 94,44% με το οποίο εκτέλεσε στον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ του 2014 στο ΟΑΚΑ, όταν μέτρησε 17/18.

 

Στον αντίποδα ο ΠΑΟΚ mateco έφυγε με ένα αρνητικό ρεκόρ περιόδου από το χθεσινό παιχνίδι, μένοντας στους 14 πόντους μέσα από τη ρακέτα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Το προηγούμενο μοιράζονταν με 16 πόντους η ΑΕΚ στην 8η, ο Απόλλων Oscar και το Περιστέρι Vitabiotics στην 9η αγωνιστική.

 

Τα ατομικά ρεκόρ του ΠΑΟΚ:

 

*Ο Γιώργος Καμπερίδης πραγματοποίησε χθες την 100ή εμφάνιση του στη Stoiximan Basket League. Άρχισε αυτή τη διαδρομή στις 7 Οκτωβρίου 2017 ως παίκτης του Πανιωνίου (Γυμναστικός Λάρισας Φάρος-Πανιώνιος 98-68).

 

*Ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν ένας από τους τέσσερις παίκτης του ΠΑΟΚ Mateco με διψήφιο αριθμό πόντων. Με τους 14 που είχε, ξεπέρασε τους 700 στην 148η εμφάνιση του στη Stoiximan Basket League.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …