Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Μπάγερν Μονάχου – Τάουερς: Οι Βαυαροί κερδίζουν την κούραση

Μπάγερν Μονάχου – Τάουερς: Οι Βαυαροί κερδίζουν την κούραση

Μπάγερν

Καλημέρα σε όλους. Μετά τις αναμετρήσεις της Euroleague, στα προγνωστικά μπάσκετ θα ασχοληθούμε με την BBL. Εξ αναβολής αναμέτρηση για την 14η αγωνιστική της BBL. Η Μπάγερν(16-5) είχε προγραμματισμένο αγώνα για την Euroleague εναντίον της Τσσκα όμως, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία αναβλήθηκαν όλα τα παιχνίδια ρωσικών ομάδων μέχρι νεοτέρας.

Τελευταία αναμέτρηση που έδωσε ήταν στις 15-2-2022, εναντίον της Κέμνιτζ όπου ηττήθηκε με κάτω τα χέρια με 58-77. Από την άλλη, οι Τάουερς έχουν και αυτοί να δώσουν επίσημο παιχνίδι από τις 11-2-2022. Τότε είχαν κερδίσει πολύ δύσκολα τη Βούρτζμπουργκ με 113-103. Φανταστικό παιχνίδι είχε κάνει τότε ο Εσθονός σέντερ Κότσαρ με 30 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Νίκος Μποζιονέλος, δημοσιογράφος: Γιαννάκης – Γκάλης 73 – 62!

Παιχνίδι μετά από 20 μέρες για τις δύο ομάδες αφού, μεσολάβησε εβδομάδα εθνικών ομάδων και εβδομάδα κυπέλων (όπου αμφότερες είχαν αποκλειστεί). Η Μπάγερν δεν έχει αναφέρει απουσίες και θεωρώ πως ο Τρινκιέρι δεν θα κάνει το ροτέισον που συνηθίζει. Από την άλλη, οι Τάουερς θα έχουν κομβικούς παίκτες κουρασμένους από τις εθνικές ομάδες. Οι Κότσαρ, Ντι Λέο, Χόλατζ και Κρίστεν είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Ο Κρίστεν έχει γυρίσει εδώ και τρεις μέρες ενώ, οι υπόλοιποι θα γυρνούσαν χθες το βράδυ.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και στοίχημα μπάσκετ στο Koubanezos.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…