Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Στοίχημα μπάσκετ: Ζόρια στη Βαρκελώνη, βόλτα στη BBL

Στοίχημα μπάσκετ: Ζόρια στη Βαρκελώνη, βόλτα στη BBL

μπάσκετ Μπαρτσελόνα

Το koubanezos.gr επανέρχεται με στήλη μπάσκετ και τρομερά προγνωστικά και σας πάει… ταμείο. Διαβάστε αναλυτικά τις λεπτομέρειες πριν ποντάρετε.

Μετά από δύο σερί ήττες η Μπραουνσβάιγκ, κέρδισε την Όλντενμπουργκ (αυτό το κάτι σαν Όλντενμπουργκ) με 94-78. Εξαιρετικοί οι Τούκι Μπράουν με 20 πόντους και Όουεν Κλάασεν με 18. Η διοίκηση λέει πως παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού αλλά, όλοι γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει τέτοιο σενάριο.

 

Νίκος Μποζιονέλος: Το «σκάνδαλο Βάλνερ». Η Καλαμαριά, το δελτίο και η διάλυση της ΑΕΚ

 

Από την άλλη, η Βούρτζμπουργκ μας δικαίωσε την Κυριακή και έκανε την 11τη σερί ήττα τους, αυτή τη φορά από την Άλμπα με 70-82. Πάλευε μέχρι το τέλος της 3ης περιόδου όμως, ένα καταστροφικό σερί 2-16 έμελλε να βάλει ταφόπλακα στην όποια προσπάθεια έκαναν. Εξαιρετικός ο Μόλλερ με 17 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Στοιχειωδώς σοβαροί αν είναι οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν εύκολα. Η Βούρτζμπουργκ δείχνει ανήμπορη αυτή την περίοδο καθώς, δεν βγάζουν ένταση στην επιθεσή τους. Εμείς θα πάρουμε μία combo επιλογή. Την νίκη των γηπεδούχων σε συνδυασμό με το under 87,5 της Βούρτζμπουργκ.

 

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και άλλα προγνωστικά μπάσκετ στο Koubanezos.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…