Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Στοίχημα μπάσκετ: Ρεάλ – Μπαρτσελόνα στο 2.60!

Στοίχημα μπάσκετ: Ρεάλ – Μπαρτσελόνα στο 2.60!

Στοίχημα μπάσκετ

Ακόμα μια στήλη με το στοίχημα που σας δίνει το koubanezos.gr είναι αφιερωμένη στα μεγάλα ματς της Ευρωλίγκα, με το El Classico να δεσπόζει.

«Ευρωλιγκάτο» και το σημερινό Bet of the Day με τη μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα να δεσπόζει στο σημερινό μπασκετικό πρόγραμμα.

Από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα προέρχεται η ομάδα του Λάσο. Την Τετάρτη ηττήθηκε από την Φενέρ στην Τουρκία με 66-51, στη χειρότερη φετινή της εμφάνιση, ενώ την Κυριακή έχασε και στο πρωτάθλημα εντός έδρας από τη Βαλένθια με 93-94.

Stat attack: Σκοράρει 79,7 πόντους ανά παιχνίδι. Κορυφαίος σκόρερ της είναι ο Γιαμπουσέλε με 12,3 πόντους κατά μέσο όρο. Πολύ επικίνδυνη πίσω από τη γραμμή του τριπόντου με 35,5%.

 

Νίκος Μποζιονέλος, δημοσιογράφος: η αλήθεια για το ελληνικό χρέος και τα μνημόνια

 

Η Μπαρτσελόνα προέρχεται από τρεις σερί εντός έδρας νίκες στη Euroleague, τελευταία αυτή επί του Παναθηναϊκού με 86-60. Η ομάδα του Γιασικεβίτσιους παίρνει τα θετικά αποτελέσματα, παρόλο που δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της. Είναι η δεύτερη καλύτερη επίθεση στη διοργάνωση με 82,6 πόντους ανά αγώνα. Οι Καταλανοί «σκοτώνουν» από τα 6.75μ, αφού έχουν 41,1% στα τρίποντα τη φετινή σεζόν.

Επιλογή που πληρώνει καλά, η ομάδα που θα πάρει το «ροζ φύλλο» αγώνα να μην κερδίσει με περισσότερους από 5 πόντους. Από τα ειδικά παικτών, καλή επιλογή αποτελούν τα over 1,5 εύστοχα τρίποντα του Κούριτς.

 

Διαβάστε το πλήρες άρθρο με το στοίχημα και άλλα προγνωστικά μπάσκετ στο Koubanezos.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…