Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Προγνωστικά μπάσκετ. Μπασκόνια – Ολυμπιακός μέχρι 5.00!

Προγνωστικά μπάσκετ. Μπασκόνια – Ολυμπιακός μέχρι 5.00!

2426EC2B EDBF 4A25 96F4 BA1924D2152B e1644006343103 jpeg

Μπασκόνια – Ολυμπιακός για την 25η αγωνιστική της Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» υπερτερούν με 25 νίκες έναντι 18 των Βάσκων ανεξαρτήτως έδρας. Ο Ολυμπιακός έχει 3,5 χρόνια να φύγει χαρούμενος από τη Βιτόρια, ενώ στον 1ο γύρο επικράτησε με 75-50!

Μετά την τραγική εμφάνιση στο ΟΑΚΑ, η Μπασκόνια εμφανίστηκε βελτιωμένη απέναντι στη Ζενίτ, αλλά ηττήθηκε εντός έδρας με 90-82, σε μια αναμέτρηση που προηγήθηκε μέχρι και με 11 πόντους. Σε καλή κατάσταση ο Μπόλντγουιν. Οι Ισπανοί εμφανίζονται πιο δυνατοί στην έδρα τους, όπου έχουν πετύχει τις 5 από τις 7 συνολικά νίκες τους.

Μποζιονέλος, δημοσιογράφος: Όταν ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έπαιζε στον Παναθηναϊκό…

Ο Ολυμπιακός στάθηκε εξαιρετικά για ένα ημίχρονο στη Μαδρίτη, προηγήθηκε μέχρι και με 16 πόντους, όμως στο δεύτερο μισό υπέκυψε στη Ρεάλ. Η ομάδα του Μπαρτζώκα διανύει τη χειρότερη περίοδό της από την αρχή της σεζόν και με 4 συνεχόμενες ήττες έπεσε στην 6η θέση της βαθμολογίας. Απόντες οι Έισι και Λαρεντζάκης.

Δύσκολο παιχνίδι για προβλέψεις, καθώς οι δυο ομάδες βρίσκονται σε κακή περίοδο. Επιλέγουμε να πάμε σε ειδικά, ξεκινώντας από τον Μπόλντγουιν, ο οποίος διανύει περίοδο φόρμας στο εκτελεστικό, αλλά και στο δημιουργικό κομμάτι. Ο Αμερικανός θα πασάρει, και μπορεί να φτάσει τις 4 ασίστ ή και παραπάνω. Πηγαίνοντας στα ειδικά των ομάδων, θα ποντάρουμε σε τουλάχιστον 18 εύστοχα τρίποντα, από δύο ομάδες που έχουν καλό περιφερειακό σουτ.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και στοίχημα λάιβ στο Koubanezos.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…