Κεντρική Basket League Αποκάλυψη: Η κατάρρευση έχει ξεκινήσει

Αποκάλυψη: Η κατάρρευση έχει ξεκινήσει

κατάρευση

Το ημερολόγιο έγραφε 24 Ιανουαρίου όταν το Ebasket.gr και ο Γιώργος Γκογκαλίδης σας ενημέρωσαν με σχετικό άρθρο πως μία κίνηση της Κυβέρνησης, «τινάζει» ολόκληρη την Basket League.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, από ενημέρωση από το γραφείο του Υπουργείου Οικονομικών δεν θα υπάρξει άλλη χρηματοδότηση από τη φορολογία στο στοίχημα στις ομάδες. Αυτό ήταν ένα από τα βασικά έσοδα των ομάδων τα τελευταία χρόνια καθώς οι σύλλογοι με αυτό το ποσό μπορούσαν να ανταπεξέλθουν…

Δεν άργησε πολύ να έρθει η κρίση στην Basket League, διότι όπως φαίνεται το γεγονός αυτό ήδη έχει χτυπήσει τις περισσότερες ομάδες, με πρώτη τον Απόλλωνα.

Η ομάδα της Πάτρας φαίνεται πώς είδη τα έχει βρει «σκούρα» αφού μετά από αυτό το συμβάν οί παίκτες της  ψάχνουν να βρούνε τον νέο σταθμό της καριέρας τους λόγω τον μεγάλων οικονομικών προβλημάτων.

Όπως αναφέρει στα ιταλικά μέσα ο συνεργάτης του Τόμας Κλίβελαντ, ο έμπειρος παίκτης έχει μείνει απλήρωτος τουλάχιστον 20 μέρες και αυτό τον κινεί στο να λύσει την συνεργασία του με την ομάδα.

Επίσης να επισημάνουμε πως και η αποχώρηση του Γιάννη Αγραβάνη απο τον Ηρακλή δεν είναι τυχαία.. Ο έμπειρος παίκτης μπορεί να υπέπεσε σε πειθαρχικά παραπτώματα αλλά όπως όλα δείχνουν και από τους υπόλοιπους παίκτες που αποχώρησαν από τον Γηραιό δεν φταίγανε μόνο αυτά..

Τις τελευταίες εβδομάδες από την ομάδα του Ηρακλή έχουν αποχωρήσει για διάφορους λόγους με κύριο τον οικονομικό  οι Ράιαν Γούλριτζ, Τόνι Ντάγκλας, Ράιαν Τέιλορ, με τελευταίο τον Αγραβάνη. 

Αυτό που διανύει η Basket League αυτή την στιγμή είναι μόνο η αρχή.. Οι ομάδες θα πρέπει να βρούνε έναν τρόπο να διαχειριστούν αυτή την κατάσταση διότι έπεται και συνέχεια…

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…