Κεντρική Basket League Πλήρης επιβεβαίωση του ebasket: Στον αέρα η Basket League

Πλήρης επιβεβαίωση του ebasket: Στον αέρα η Basket League

ebasket Επιβεβαίωση

Όπως είχε γράψει πρώτος ο Γιώργος Κογκαλίδης μέσω του ebasket.gr σε ΑΥΤΟ το άρθρο , μια κίνηση της κυβέρνησης, τινάζει το πρωτάθλημα της Basket League  στον αέρα.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό μετά από ενημέρωση από το γραφείο του Υπουργείου Οικονομικών δεν θα υπάρξει άλλη χρηματοδότηση από τη φορολογία στο στοίχημα για τις ομάδες.

Ένα από τα βασικά έσοδα των ομάδων τα τελευταία χρόνια είναι αυτό από την φορολογία του στοιχήματος. Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (1/2) ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ενημέρωσε τις ΠΑΕ και τις ΚΑΕ ότι δεν θα τους καταβληθούν, άμεσα τουλάχιστον, άλλα χρήματα. Από το ποσό που προκύπτει στη φορολογία, στις στοιχηματικές εταιρείες.

Από το γραφείο του αρμόδιου Υπουργού τονίστηκε ότι από τη ΓΓΑ καταβλήθηκαν στα ερασιτεχνικά σωματεία 31 εκατ. ευρώ με αποτέλεσμα να εξαντληθεί το σχετικό ποσό.

Με βάση την ίδια πληροφόρηση στην επόμενη εκκαθάριση εξαμήνου που θα γίνει τέλη Μαρτίου ή αρχές Απριλίου, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να προκύψει κάποιο συμπληρωματικό ποσό.

Έτσι μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο, αρκετές από τις ομάδες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα με τα οικονομικά τους ζητήματα.

Με την επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του ebasket.gr να είναι πλήρης αναμένεται χιονοστιβάδα εξελίξεων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Κλειδώνει η όγδοη θέση στα play off της Ευρωλίγκα

Μπασκόνια και Βίρτους για το τελευταίο εισιτήριο στους “8” της Ευρωλίγκα. Η Μπ…