Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ολυμπιακός: Με τη Μονακό για το σερί [pics&vids]

Ολυμπιακός: Με τη Μονακό για το σερί [pics&vids]

Ουόκαπ, Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μονακό το βράδυ της Παρασκευής 5 Νοεμβρίου (21:00)  για την όγδοη αγωνιστική της Euroleague. Ολυμπιακός – Euroleague: Με τη Μονακό για το σερί.

Ολυμπιακός – Euroleague: Με τη Μονακό για το σερί

Στόχος της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι να κάνει το «έξι στα έξι» στα εντός έδρας ματς, συνεχίζοντας το σχετικό σερί, με πιθανή νίκη να ανεβάζει τους «ερυθρόλευκους» στο 6-2.  Ο Γιώργος Μπαρτζώκας υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, με τον Χασάν Μάρτιν να έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, μετά τον τραυματισμό του. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Πιότρ Παστούσιακ (Πολωνία) και Γκουίντο Τζοβανέτι (Ιταλία).

Ολυμπιακός – Euroleague: Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα

«Είναι η πρώτη ομάδα σε κατοχές στο transition και πρώτη ομάδα σε ποσοστό στις κατοχές στο transition. Οπότε αρέσκεται να παίζει σε πολύ υψηλό ρυθμό, αυτό τους δίνει πολλές επιθέσεις και πολλά επιθετικά ριμπάουντ, γιατί δεν σουτάρουν πάντα με πολύ καλά ποσοστά», σχολίασε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μπαρτζώκας. «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να ελέγξουμε το πως θα εκτελέσουμε στην επίθεση. Θα πρέπει να προστατεύσουμε τη μπάλα.

Το να κάνουμε λάθη ή βιαστικά σουτ πιθανόν θα οδηγήσει σε μια καλή προοπτική αιφνιδιασμού για αυτούς. Επίσης πρέπει να πάμε στο επιθετικό ριμπάουντ. Η Μονακό παίζει το παιχνίδι σε πολλές κατοχές και ένα στυλ μπάσκετ που δεν είναι τόσο συνηθισμένο στην Ευρωλίγκα.


Συχνά παρασύρεσαι γιατί σκοράρεις και εσύ εύκολα, σκοράρουν και εκείνοι. Ξαφνικά το παιχνίδι πηγαίνει σε ένα τέμπο που δεν το έχεις συνηθίσει και σε αυτό είναι καλύτεροι», τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Αμφισβητούμενο το τελευταίο σφύριγμα»

Στο φάουλ που δόθηκε σε βάρος του Πετρούσεφ, αναφέρθηκε ο Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Ολυμπιακός γν…