Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός: Ο Πρίφτης εγγύηση για την επόμενη μέρα

Παναθηναϊκός: Ο Πρίφτης εγγύηση για την επόμενη μέρα

Πρίφτη

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού κινείται στοχευμένα για τη συμπλήρωση του ρόστερ και δεν πέφτει σε παγίδες.

Ο Παναθηναϊκός που πέρυσι «εγκλωβίστηκε» με τον Λαπροβίτολα, φέτος κινείται διαφορετικά στην αγορά και δεν έχει καμία διάθεση να μπει σε περιπέτειες.

Χθες κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Λαπροβίτολα έμεινε ελεύθερος από την Ρεάλ Μαδρίτης και άπαντες έσπευσαν να συνδέσουν τον πρώην γκαρντ της ισπανικής ομάδας με τον Παναθηναϊκό.

Σήμερα κιόλας οι φήμες που τον θέλουν στην Μπαρτσελόνα είναι έντονες και το deal λέγεται πως είναι τελειωμένο. Αυτό φυσικά ουδόλως απασχολεί τον Παναθηναϊκό, αφού ο Πρίφτης έχει στη λίστα του πολλά ονόματα με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Ο νέος κόουτς του «τριφυλλιού» όπως σας γράψαμε και χθες κινείται πολύ μεθοδικά στην αγορά ώστε να στελεχώσει το ρόστερ όπως ο ίδιος επιθυμεί. Για τον λόγο αυτό στη λίστα του έχει πολλού παίκτες για όλες τις θέσεις που η ομάδα «πονάει». Ο Έλληνας προπονητής δε θέλει να πάθει η ομάδα του ότι και πέρυσι, όταν και περίμενε την απάντηση του Αργεντίνου, ο οποίος τελικά κατέληξε στην Ρεάλ, με αποτέλεσμα να αφήσει στα… κρύα του λουτρού τον Παναθηναϊκό ο οποίος έτρεχε τελευταία στιγμή να βρει τον αντικαταστάτη του.

Αυτό το σενάριο μόνο πιθανό δεν είναι με το νέο προπονητή, αφού είναι δεδομένο ότι θέλει να πετύχει στην ομάδα του και να την επαναφέρει στην ελίτ της Ευρώπης. Για το λόγο αυτό οι επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι «καυτές» για τους φίλους του τριφυλλιού, αφού θα γίνουν κινήσεις τόσο για τη θέση του γκαρντ, όσο και για τον αντικαταστάτη του Μήτογλου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…