Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ Η Τελετή Έναρξης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας μπάσκετ με αμαξίδιο

Η Τελετή Έναρξης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας μπάσκετ με αμαξίδιο

650 432

Πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης της Ελλάδας με τη Λετονία πραγματοποιήθηκε η Τελετή Έναρξης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, που διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Την τελετή με την παρουσία τους τίμησαν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, η Πρόεδρος του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγγίρη και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Χρήστος Καλούδης.

Ο κ. Αυγενάκης μίλησε στους παρευρισκόμενους και τόνισε ότι είναι χαρούμενος για τη διεξαγωγή αυτής της μεγάλης διοργάνωσης, ενώ σημείωσε ότι σιγά σιγά επιστρέφουμε στην κανονικότητα μετά την περιπέτεια με την πανδημία του κορωνοϊού. Από την πλευρά της η κ. Τσιλιγγίρη σημείωσε ότι αισθάνεται περήφανη που συνδιοργανώνει μαζί με την Ο.Σ.Ε.Κ.Α. το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, αλλά και φυσικά στην Εθνική μας.

Ο Πρόεδρος της Ο.Σ.Ε.Κ.Α., Χάρης Περδίκης, ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλλαν στην τέλεση της διοργάνωσης.

Κατά τη διάρκεια της Τελετής Έναρξης οι «Ελληνικές Σταγόνες» και οι «Αμαζόνες» παρουσίασαν το αγωνιστικό τους πρόγραμμα, με το οποίο έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αλλά και θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Επιστρέφει στα παρκέ ο Μπάνε Πρέλεβιτς

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς φορά ξανά τα… αθλητικά του. Απίστευτο αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Άλλωστ…