Κεντρική Γυναίκες Γι’ αυτό είπε ΝΑΙ στον Ολυμπιακό και ΟΧΙ στον ΠΑΟ η Σταμολάμπρου

Γι’ αυτό είπε ΝΑΙ στον Ολυμπιακό και ΟΧΙ στον ΠΑΟ η Σταμολάμπρου

Σταμολάμπρου

Το πρότζεκ του Ολυμπιακού στο μπάσκετ Γυναικών, σε συνδυασμό με τα «θέλω» της Ελληνίδας γκαρντ, ήταν καθοριστικοί παράγοντες για να απορρίψει την κρούση του Παναθηναϊκού.

Στη σειρά των τελικών της Α1 μπάσκετ Γυναικών η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου ήταν αυτή που ξεχώρισε για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Εξαιρετικά ματς, σπουδαίες εμφανίσεις, σε σημείο που πολλοί μπορούν να πουν ότι αγωνίζονταν μόνοι της. Κόντρα σε όλη την ομάδα του Παναθηναϊκού. Έκανε τη διαφορά και ξεχώρισε.

 

 

Το πρωτάθλημα τελείωσε με τις «πράσινες» να κάνουν το μπρέικ στον τρίτο τελικό και να κατακτούν τον τίτλο μετά από 8 χρόνια. Εκκρεμούν ακόμα οι προσφυγές που έχει κάνει η πλευρά του Ολυμπιακού, αλλά ωσότου να υπάρχει μια απόφαση που θα αλλάξει τα δεδομένα, το πρωτάθλημα το έχει πάρει ο ΠΑΟ. Όμως, η Σταμολάμπρου ξεχώρισε και ήταν συγκλονιστική, δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό, στη σειρά των αγώνων.

Λογικό ήταν δε, από τη στιγμή που έληγε το συμβόλαιό της, να είναι περιζήτητη. Όχι μόνο από την τωρινή ομάδα της, αλλά και από την πλευρά του Παναθηναϊκού. Οι δύο ομάδες προσέγγισαν την διεθνή γκαρντ, για να αποσπάσουν την υπογραφή της. Τελικά, η Σταμολάμπρου επέλεξε να παραμείνει στον Ολυμπιακό και να απορρίψει τον Παναθηναϊκό. Οι λόγοι;

Πρώτα από όλα, μέτρησαν πολύ όσα άκουσε από την πλευρά των «ερυθρολεύκων». Αναφορικά με το πρότζεκτ που έχει τεθεί, τα σχέδια και τους στόχους. Η ίδια αντιλήφθηκε πώς ο στόχος είναι ένας και μόνο ένας. Η κατάκτηση των δύο τίτλων στην Ελλάδα. Με τις κινήσεις που είναι στα σκαριά, θα δημιουργηθεί μια ομάδα που θα μπορέσει να κάνει πραγματικότητα όλα αυτά.

Επιπλέον, η ίδια στις κουβέντες που έκανε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, έμεινε πολύ ευχαριστημένη με όσα άκουσε. Διότι αντιλήφθηκε πώς υπάρχει όραμα και αυτό αποτυπώνεται στις μεταγραφικές κινήσεις που είναι στα σκαριά, αλλά και όσες έχουν ήδη «κλείσει».

Τέλος και με δεδομένο ότι έχει αθλητικό εγωισμό, όσα έγιναν στη σειρά των φετινών τελικών την έχουν πεισμώσει ακόμα περισσότερο. Συνεπώς, ήταν κι αυτό που μέτρησε για να πει το ναι στον Ολυμπιακό, ανανεώνοντας το συμβόλαιό της ως το 2023. Για τα προσεχή δύο χρόνια. Με στόχο να κατακτήσει τίτλους. Πολλούς τίτλους, φορώντας ερυθρόλευκα και πάλι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…