Κεντρική Γυναίκες Λύμουρα: «Το έκανα όπως το 1999 ένας Νικαιώτης, ο Οικονόμου»

Λύμουρα: «Το έκανα όπως το 1999 ένας Νικαιώτης, ο Οικονόμου»

lymoura

Η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Λολίτα Λύμουρα, μίλησε στην εκπομπή «pick n roll» της Cosmote tv για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι οι παίκτριες του Τριφυλλιού θα πάρουν διπλάσιο πριμ, αλλά και διακοπές στην… Μύκονο. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον πανηγυρισμό της μετά το τρίποντο τρία λεπτά πριν το τέλος, παραλληλίζοντας τον με εκείνον του Δημήτρη Οικονόμου το 1999.

Αναλυτικά:

«Ο πανηγυρισμός έχει ξαναγίνει, μου βγήκε η ένταση. Αλλά ήμουν σίγουρη ότι θα το βάλω. Είχα χάσει 5-6 πριν. Το έκανα όπως το 1999, το είχε κάνει ένας Νικαιώτης, ο Οικονόμου. Δεν πανηγυρίζω έτσι έντονα, αλλά βγήκε η ένταση.

Από το προηγούμενο ματς ξεκίνησε, όταν χάναμε στο ημίχρονο με 16. Είπαμε ότι δεν μας ταιριάζει αυτό. Μπήκαμε και δείξαμε τι σημαίνει μαχητική ψυχή. Δεν υπήρχε περίπτωση να χάναμε αυτό το ματς.

Έχει μεγάλη σημασία, γιατί είμαι Παναθηναϊκός, έχω γεννηθεί στο Πειραιά, αλλά είμαι Παναθηναϊκός. Ήθελα νταμπλ με την ομάδα της καρδιάς μου. Αυτό που ζήσαμε μετά το παιχνίδι δεν πιστεύω πως το έχει ζήσει άλλη αθλήτρια στο μπάσκετ. 2.000 μάς σταματούσαν παντού, ήμασταν σαν μικρά παιδιά. Στους πανηγυρισμούς κουράστηκα περισσότερο από το ματς.

Το 2016, ο Ολυμπιακός αγόρασε την ομάδα του Ελληνικού, τότε δεν υπήρχε η διοίκηση που έχουμε σήμερα. Είναι τόσο κοντά μας. Δεν θα ξεχάσω το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό που μας έδωσαν πριμ και μας διπλασίασαν μετά το πρωτάθλημα. Και έχουμε και διακοπές στη Μύκονο από χορηγό.

Οι πιο έμπειρες παίκτριες ήμασταν σίγουρες. Δεν είναι ο Ολυμπιακός των τελευταίων ετών, ήταν η σειρά μας. Είμαστε αντίπαλοι μόνο για 40′. Οι γύρω δεν μας αγγίζουν»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ο Ολυμπιακός πρωταθλητής… από συνήθεια

Το τρίτο σερί πρωτάθλημα κατέκτησε ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός λοιπόν κατέκτησε το πρωτάθλη…