Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Τσίκληρας: «Ευχής έργον να μείνω, έχουμε υγεία σαν ομάδα»

Τσίκληρας: «Ευχής έργον να μείνω, έχουμε υγεία σαν ομάδα»

3024027 820x490 1 jpg

Ο προπονητής του Ιωνικού, Άγγελος Τσίκληρας, μίλησε στην εκπομπή Overage του Over FM 104.9 με τον Γιώργο Κογκαλίδη, για τη χθεσινή νίκη του Ιωνικού κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, τη φετινή επίδοση της ομάδας, τη συνάντηση με τον Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο των πλέι οφ και για το μέλλον του.

Ο προπονητής του Ιωνικού, Άγγελος Τσίκληρας, μίλησε στην εκπομπή Overage του Over FM 104.9 με τον Γιώργο Κογκαλίδη, για τη χθεσινή νίκη του Ιωνικού κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, τη φετινή επίδοση της ομάδας, τη συνάντηση με τον Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο των πλέι οφ και για το μέλλον του. Ο κόουτς της ομάδας της Νίκαιας μίλησε για..

– την «παρθενική» του νίκη ως προπονητής του Ιωνικού:

«Τα συναισθήματα μετά το τέλος του παιχνιδιού ήταν πολύ έντονα. Να ζεις ένα τέτοιο παιχνίδι σε έναν τέτοιο σύλλογο είναι κάτι το εξωπραγματικό. Ήταν μια τρομερή εμπειρία για όλους. Τα παιδιά ήταν έτοιμα και αυτό δείχνει ότι έχουμε υγεία σαν ομάδα. Βεβαία, ο Σαγίντ που χρεώθηκε το φάουλ στο τέλος της κανονικής διάρκεια τους αγώνα έκανε λάθος, αλλά τέλος καλό όλα καλά…».

– τη φετινή σεζόν του Ιωνικού και την προσπάθεια που έγινε:

«Υπάρχει μια διοίκηση, η οποία προσφέρει ασφάλεια, ηρεμία και υγεία. Όταν υπάρχει μια αναταραχή, μια… φουρτούνα πρέπει να είναι γερό το καράβι για να πάνε όλα καλά. Όλες αυτές τις δυσκολίες που είχαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν, τις ξεπερνούσαμε αμέσως, διότι ερχόταν μια ηρεμία από την πλευρά της διοίκησης. Ήμασταν από την αρχή ταγμένοι να υπηρετήσουμε αυτή την τακτική. Βεβαία, τα παιδιά δούλεψαν και ορισμένα αναδείχθηκαν. Φέτος ο στόχος ήταν να μείνουμε στην κατηγορία και όχι μόνο αυτό. Πήραμε το εισιτήριο και θα παίξουμε στα πλέι οφ».

– τα προσεχή ματς με τον Παναθηναϊκό:

«Όταν έχεις παιδιά που από τις 17 Αυγούστου δουλεύουν ασταμάτητα, χωρίς να διαμαρτύρονται, μπορείς να ελπίζεις. Καλούνται να τα απολαύσουν αυτά τα παιχνίδια. Τέλος, πρέπει να σεβαστούμε την ιστορία του Ιωνικού. Σίγουρα, παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, αλλά από εκεί και πέρα θα πάρουμε ό,τι μας αξίζει».

– για τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τη χθεσινή του βράβευση στη Νίκαια:

«Χθες είχαμε πολλές αφορμές που μας έδιναν κίνητρα. Σίγουρα, η παρουσία μιας τόσο σπουδαίας προσωπικότητας μας έδωσε ώθηση για να αποδείξουμε, τί ομάδα είναι ο Ιωνικός. Ένας λόγος που τα πήγαμε και καλύτερα ήταν κι ένας από τους θρύλους του ελληνικού μπάσκετ, που ονομάζεται Παναγιώτης Γιαννάκης. Οι νεότεροι πρέπει να βλέπουν τέτοιες προσωπικότητες, γιατί η δικιά μου γενιά εμπνεύστηκε από τον Γιαννάκη».

– για την επόμενη σεζόν κι αν θα βρίσκεται στο πάγκο του Ιωνικού:

«Θα ήταν ευχής έργον να μείνω στο τιμόνι της ομάδας, αλλά η διοίκηση ξέρει καλύτερα. Θα τα βάλλουμε κάτω στο τέλος της σεζόν και θα αποφασίσουμε για το καλό της ομάδας. Εμείς είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τον Ιωνικό. Είναι πολλά τα χρόνια που βρίσκομαι στο χώρο του μπάσκετ, σχεδόν κλείνω δεκαετία. Από εκεί και πέρα, ο κάθε άνθρωπος αξίζει την ευκαιρία του. Είναι βάση συγκυριών και παραγόντων. Εγώ μέσα από αυτή την προσπάθεια θέλω να δώσω ακόμα περισσότερα στην ομάδα. Σίγουρα η διοίκηση του Ιωνικού μου έχει δώσει την ευκαιρία, αλλά κυρίως αυτά τα παιδιά που με εμπιστεύτηκαν και το έδειξαν χθες στο παρκέ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (26/4)

Τα φώτα σε Ολυμπιακό και Περιστέρι Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό π…