Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ένταση στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ για τον 13ο ξένο του Προμηθέα

Ένταση στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ για τον 13ο ξένο του Προμηθέα

Με ένταση διεξήχθη το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, εξαιτίας του ντόρου που έχει δημιουργηθεί με την πρόθεση του Προμηθέα να κάνει ακόμα μια μεταγραφή ενόψει του τελικού του Κυπέλλου και τα πλέι οφ. Βλέπετε, αν τελικά γίνει θα είναι η 13η αλλαγή των Πατρινών στην σεζόν, η οποία ωστόσο θα είναι απόλυτα νόμιμη.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η πρώτη αλλαγή της ομάδας του Γιατρά στην σεζόν ήταν αυτή του Φλόιντ, ο οποίος έπαιξε στο σουπέρ καπ και μετά αποχώρησε από την ομάδα. Βέβαια, οι ξένοι που έπαιξαν στο σούπερ καπ δεν υπολογίζονται από τον ΕΣΑΚΕ για τις 12 που δικαιούνται οι ομάδες κατά την διάρκεια της σεζόν στην Α1, και με αυτό το σκεπτικό ο Προμηθέας δικαιούται άλλη μια αλλαγή.

Ωστόσο, όταν έγινε το σούπερ καπ με πρωτοβουλία των Πατρινών είχε γίνει συμφωνία μεταξύ των τεσσάρων ομάδων που συμμετείχαν (Προμηθέα, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, Περιστέρι), ώστε να συνυπολογιστούν σε όλη την σεζόν. Τότε βέβαια η ομάδα του Γιατρά δεν περίμενε με τίποτα να φτάσει στο σημείο να κάνει τόσες αλλαγές και το πρότεινε αυτό.

Ωστόσο, τώρα που θέλει να είναι όσο γίνεται πιο πλήρης για την τελική ευθεία της χρονιάς, η ομάδα της Πάτρας είναι διατεθειμένη να αθετήσει την «συμφωνία κυρίων» και να πάει «by the book». Φυσικά, ο ΕΣΑΚΕ δεν πρόκειται και δεν μπορεί να εμποδίσει την επικείμενη νέα αλλαγή στο ρόστερ του Προμηθέα, ωστόσο το συγκεκριμένο θέμα πυροδότησε έντονες αντιδράσεις και εντάσεις στο ΔΣ από την πλευρά ΑΕΚ και Παναθηναϊκού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Εξετάζει την περίπτωση του Άλφα Καμπά

Σε πλήρη εξέλιξη είναι ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού. Οι «ερ…