Κεντρική Λάρισα Μούρτος: «Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα χαμογελάσουμε»

Μούρτος: «Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα χαμογελάσουμε»

mourtos larisa blog

Αισιόδοξος ότι η Λάρισα θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία εμφανίστηκε μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Σπύρος Μούρτος, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ηρακλή (11/04 17:00). Παράλληλα, ο παίκτης των Θεσσαλών τόνισε ότι πρέπει να εκμεταλλευτούν την έλλειψη ρυθμού του Ηρακλή λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊοού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σπύρος Μούρτος:

Σε δύο παιχνίδια κρίνεται η παρουσία μας και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στη Stoiximan Basket League, αυτή είναι η αλήθεια.

Η τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση για εμάς είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμη, καθώς θέλουμε πάση θυσία τη νίκη κόντρα στον Ηρακλή.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προέρχεται από αγωνιστική απραξία και είμαστε υποχρεωμένοι να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες της, και σε συνδυασμό με τις δικές μας ικανότητες να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δε θα είναι εύκολη «μάχη», παρατηρήσαμε την αξία των αντιπάλων μέσα στο «Ιβανώφειο», όμως τώρα καλούμαστε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο παρκέ της Νεάπολης για να έρθει η νίκη.

Θα αγωνιστούμε για να μην απογοητεύσουμε τους φιλάθλους μας οι οποίοι μας παρακολουθούν από τις τηλεοράσεις τους, αλλά και για να μη πάει στράφι η αξιόλογη προσπάθεια όλων στην ομάδα μας.

Η σεζόν ολοκληρώνεται σε δύο «στροφές» και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα χαμογελάσουμε στο τέλος!

Τα λέμε πριν το επόμενο παιχνίδι μας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…