Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Παράταση μέχρι τις 2 Απριλίου στην ΑΜΚ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Παράταση μέχρι τις 2 Απριλίου στην ΑΜΚ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Την παράταση της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος του Βορρά γνωστοποίησε ότι η διαδικασία θα κρατήσει μέχρι τις 2 Απρίλη, ώστε να δοθεί η δυνατότητα να «μετρηθούν» και όσοι δεν έχουν προλάβει.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι η διαδικασία της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας παρατείνεται μέχρι και την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021. Αυτή θα είναι και η οριστική ημερομηνία κατά την οποία θα ολοκληρωθεί η ΑΜΚ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Οδηγηθήκαμε σε αυτή την απόφαση, ύστερα από πάρα πολλά αιτήματα φιλάθλων μας από όλο τον κόσμο και πολύ περισσότερο από το γεγονός ότι έχοντας πλέον ξεπεράσει τις 400,000€, αλλά και τις 7.000 συμμετοχές, ο στόχος είναι περισσότερο εφικτός από ποτέ!

Πρέπει να δώσουμε τη δυνατότητα σε αυτούς που δεν πρόλαβαν, αλλά και σε όσους θέλουν να ΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΞΑΝΑ, να συμμετάσχουν στην ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας που θα κάνει τον ΠΑΟΚ και πάλι ισχυρό.

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, είναι εφικτός και στις επόμενες τρεις εβδομάδες, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Θέλουμε για μία ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε όλους τους φιλάθλους μας, από όλο τον κόσμο, που είναι μαζί μας σε αυτή την προσπάθεια, αλλά και όλα τα μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ, που είναι δίπλα μας, ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Όσοι έχουν ήδη συμμετάσχει στην ΑΜΚ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και εκείνοι που θα στηρίξουν αυτή την τεράστια προσπάθεια στις τρεις εβδομάδες που ακολουθούν, μέχρι τις 2 Απριλίου, θα πρέπει να γνωστοποιούν στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Όσοι δεν το έχουν κάνει, πρέπει να ενημερώσουν άμεσα την ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο). Είναι απαραίτητο για την εγγραφή τους και την ομαλή ολοκλήρωση της διαδικασίας. Για τον λόγο αυτό έχει ήδη ξεκινήσει από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ η επικοινωνία με όλους όσοι έχουν ήδη συμμετάσχει στην ΑΜΚ.

Στο τέλος της διαδικασίας θα αποσταλεί σε όλους τους μετόχους βεβαίωση που θα μπορούν να την εκτυπώσουν.

Ενημερώνουμε επίσης τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, ότι όσοι αγόρασαν τα εισιτήρια διαρκείας/στήριξης για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 και συμμετείχαν στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, θα έχουν απόλυτη προτεραιότητα στα εισιτήρια (διαρκείας και απλά εισιτήρια) για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2021-22).

Και μην ξεχνάτε. Ήρθε η ώρα να ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ και να ξανά ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ.

Η καταμέτρηση συνεχίζεται μέχρι τις 2 Απριλίου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Χατζόπουλος: Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με μεγάλο brand name, πρέπει να παίζει στην Ευρώπη»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, μίλησε στο κρατικό κανάλι για την αύξηση μετ…