Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Λόιντ όπως Τζένκινς: Δρομολόγιο Βελιγράδι – Πειραιάς [vids]

Λόιντ όπως Τζένκινς: Δρομολόγιο Βελιγράδι – Πειραιάς [vids]

LLOYD1

Ο Τζόρνταν Λόιντ μας συστήθηκε στην Ευρωλίγκα την περσινή σεζόν με τη φανέλα της Βαλένθια. Ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής ήταν εξαιρετικός στην πρώτη του χρονιά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ φέτος με τον Ερυθρό Αστέρα έχει εξελιχθεί σ΄έναν από τους κορυφαίους γκαρντ της Ευρωλίγκα. Αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού, το οποίο έχει κυκλώσει το όνομα του στο μπλοκάκι του.

Ο Λόιντ την περσινή σεζόν ήταν εκ των κορυφαίων πρωτοεμφανιζόμενων παικτών στην Ευρωλίγκα. Σε 18 παιχνίδια με τη φανέλα της Βαλένθια μέτρησε κατά μέσο όρο 11.1 πόντους με 42,9% στα τρίποντα, ενώ παράλληλα είχε ακόμη 2.4 ασίστ και 1,9 ριμπάουντ. Κορυφαία του εμφάνιση ήταν κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου σημείωσε συνολικά 27 πόντους!

https://www.youtube.com/watch?v=hn44fF_eGBQ

Φέτος, ο Αμερικανός είναι ο ηγέτης του Ερυθρού Αστέρα και το αποδεικνύει με τις εμφανίσεις του στο παρκέ. Ο Τζόρνταν Λόιντ σε 24 εμφανίσεις με τους Σέρβους έχει μέχρι στιγμής 17,2 πόντους (31,1% στο τρίποντο), 3.3 ασίστ και 3.5 ριμπάουντ. Οι αριθμοί του είναι ανεβασμένοι σε σχέση με την πρώτη του σεζόν στην Ευρωλίγκα και αποτελεί τον τρίτο σκόρερ στη φετινή διοργάνωση (τον ξεπερνούν μόνο οι Μάικ Τζέιμς και Αλεξέι Σβεντ).

https://www.youtube.com/watch?v=HPb4uvWgMjc

Όπως είναι φυσικό οι εμφανίσεις του δεν έχουν περάσει απαρατήρητες και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ομάδων της Ευρωλίγκα. Το καλοκαίρι αναμένεται να γίνει ντόρος γύρο από το όνομα του και στο παιχνίδι αναμένεται να εμπλακεί και ο Ολυμπιακός. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τσεκάρει την περίπτωση του παίκτη του Ερυθρού Αστέρα και είναι πολύ ψηλά στην λίστα του και όχι άδικα.

Ο Ολυμπιακός αναζητεί έναν παίκτη στην περιφέρεια με έφεση στο σκοράρισμα, που να έχει εξαιρετικό τρίποντο. Ο Τζόρνταν Λόιντ, όπως έχει αποδείξει, διαθέτει αυτά τα στοιχεία και ενδεχόμενη απόκτηση του σίγουρα θα αναβαθμίσει την περιφέρεια της ομάδας του Πειραιά.

Τη φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός απέκτησε έναν άλλο πρώην παίκτη του Ερυθρού Αστέρα, τον Τσαρλς Τζένκινς. Δεν αποκλείεται αυτό το καλοκαίρι το δρομολόγιο Βελιγράδι – Πειραιάς να το κάνει ο Τζόρνταν Λόιντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…