Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Αγγέλου: «Το μπάσκετ είναι σαν τον… μουσικό»

Αγγέλου: «Το μπάσκετ είναι σαν τον… μουσικό»

vaggelis aggelou ionikos

Έναν πολύ ιδιαίτερο παραλληλισμό έκανε ο Βαγγέλης Αγγέλου στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Ιωνικού από τον Προμηθέα. Ο τεχνικός της ομάδας της Νίκαιας παρομοίασε το μπάσκετ με έναν μουσικό, θέλοντας να τονίσει ότι όπως ο μουσικός αν δεν κάνει επανάληψη θα ξεχάσει το κομμάτι, έτσι και ο μπασκετμπολίστας αν δεν κάνει πρόβα δεν θα αποδώσει σωστά, εννοώντας ότι με τους πολλούς τραυματισμούς δεν μπορεί να κάνει προπονήσεις όπως πρέπει η ομάδα του.

Αναλυτικά:

«Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, είχαμε 2-3 λάθος προσαρμογές σε άμυνες στον Γιαννόπουλο, γενικά κάποιες λάθος αμυντικές αποφάσεις. Ηταν ανταγωνιστικό βέβαια το παιχνίδι και είναι καλό αυτό για τους παίκτες. Εμείς όμως, εδώ και δύο εβδομάδες δε μπορούμε ούτε 5-5 να παίξουμε στις προπονήσεις. Το μπάσκετ είναι σαν τον… μουσικό. Οταν δεν παίζει το κομμάτι, το ξεχνάει. Δε γίνεται να μην κάνεις πρόβα. Εμείς δεν κάνουμε για διαφόρων ειδών ατυχίες και προβλήματα. Τηρουμένων των αναλογιών οι παίκτες προσπάθησαν πολύ. Χάθηκαν πολλές βολές, λέι απ, υπήρξαν λάθη σε αμυντικές αποφάσεις, αλλά όταν δεν κάνεις επανάληψη αυτό συμβαίνει.

Και ο Προμηθέας βέβαια ερχόταν από μεγάλη αποχή και του αξίζουν συγχαρητήρια, θέλει παιχνίδια για να βρει ρυθμό. Εμείς έχουμε καλό κλίμα ως προς τη διαχείριση του άγχους, της πίεσης και του στρες που χρειάζονται στον αθλητισμό. Δε μπορούμε όμως να δουλέψουμε τα σενάρια του παιχνιδιού, να τα διορθώσουμε και να συμμετέχουμε όπως θέλουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…