Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Τζέριαν Γκραντ: “Είμαι εδώ για να πάρω και τους δύο τίτλους”

Τζέριαν Γκραντ: “Είμαι εδώ για να πάρω και τους δύο τίτλους”

Αδέλφια Γκραντ

Πολύ μεγάλες φιλοδοξίες έχει ο Τζέριαν Γκραντ στην παρουσία του στον Προμηθέα Πάτρας. Ο 28χρονος γκαρντ σε συνέντευξη που έδωσε στην Coasmote TV τόνισε ότι σκοπός του στην ομάδα της Πάτρας είναι η κατάκτηση και των δύο τίτλων που διεκδικεί. Παράλληλα, χαρακτήρισε καλό το Ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στην προσαρμογή του στους διαφορετικούς κανονισμούς που υπάρχουν στην Ευρώπη.

Αναλυτικά:

Για την παρουσία του στον Προμηθέα Πατρών: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και η παρουσία του αδελφού μου οπωσδήποτε με βοηθάει στο να προσαρμοστώ ταχύτερα και καλύτερα. Θέλω τίτλους, για το λόγο αυτό βρίσκομαι εδώ, για να βοηθήσω να έρθουν πολλές νίκες και δύο τίτλοι».

Πρώτη φορά αγωνίζεσαι μακριά από τις ΗΠΑ. Ποια είναι η γνώμη του για το επίπεδο: «Είναι καλό. Είχα ακούσει πως η Ευρώπη είναι η δεύτερη καλύτερη πίσω από το ΝΒΑ. Είμαι εδώ για να παίξω όπως μπορώ απέναντι στους καλύτερους».

Αν ένιωσε μεγαλύτερο κίνητρο μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Ναι ήταν μια νίκη που έδειξε πως μπορούμε να νικήσουμε τον οποιονδήποτε, από τη στιγμή που το κάναμε απέναντι στην καλύτερη ελληνική ομάδα, ήταν οπωσδήποτε σημαντικό για την ομάδα μας. Εκείνο ήταν το δεύτερο ή το τρίτο παιχνίδι μου στην Ελλάδα. Έκτοτε ρώτησα για τους κανονισμούς, οπότε ξέρω. Μετά το τάιμ άουτ που ζήτησα, ο Τζεράι γυρίζει και μου λέει: αδελφέ τι είναι αυτά που κάνεις;»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…