Κεντρική Basket League Ιωνικός HNC REVOLUTION Αγγέλου: «Μίλησε η ενέργεια και… ο Τολιόπουλος»

Αγγέλου: «Μίλησε η ενέργεια και… ο Τολιόπουλος»

Ο Ιωνικός πήρε μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα στο Μεσολόγγι και μάλιστα κάλυψε και τη διαφορά της ήττας του πρώτου γύρου. Ο προπονητής της ομάδας της Νίκαιας, Βαγγέλης Αγγέλου, στάθηκε στην ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες του, αλλά και στην αντίδραση του Βασίλη Τολιόπουλου.

Αναλυτικά:

«Είχαμε ένα συγκεκριμένο πλάνο, θέλαμε να πάρουμε την ενέργεια από τα πόδια των παικτών του Μεσολογγίου, αν και κάναμε κάποια βασικά λάθη ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο όταν και δεχτήκαμε πολλού πόντους.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο που κρίθηκε ο αγώνας νομίζω ότι μίλησε η ενέργεια και… ο Τολιόπουλος. Ο κάθε παίκτης πάει σε μια ομάδα για κάποιο στόχο, ο Βασίλης έχει ενθουσιασμό, είναι νεαρός, θυμώνει, χαίρεται εύκολα, έχει και προσωπικότητα και χαρακτήρα και ταλέντο για να παίξει.

Εμείς στον Ιωνικό προσπαθούμε τρία πράγματα, να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παίζουμε μαζί και να βελτιωνόμαστε σήμερα έγιναν όλα αυτά και ήρθε η θετική κατάληξη και συνεχίζουμε. 

Η άμυνά μας δεν είναι ακριβώς ζώνη, είναι μια άμυνα που μας ταιριάζει, το Μεσολόγγι βέβαια κάποια στιγμή την εξέθεσε αλλά στο τέλος λειτούργησε». 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ιωνικός HNC REVOLUTION

Δειτε επισης

Ο Τσίκληρας κέρδισε το στοίχημα

Όταν ο Κούρο Σεγκούρα μετακόμισε από τη Νίκαια στα Άνω Λιόσια, αφήνοντας τον Ιωνικό για τη…