Κεντρική Basket League Ιωνικός Νίκαιας Αγγέλου: «Με εντολή Τσάπα δεν έγινε ένσταση»

Αγγέλου: «Με εντολή Τσάπα δεν έγινε ένσταση»

Ο Βαγγέλης Αγγέλου οδήγησε τον Ιωνικό σ΄ακόμη μία νίκη. Ο Έλληνας προπονητής μίλησε μετά το ματς με τον Ηρακλή και αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι με εντολή του κ. Τσάπα δεν έκαναν ένσταση, για αντικανονική συμμετοχή του Χάγκινς.

Αναλυτικά:

«Μπορείς πολλά να πεις για ένα παιχνίδι, αλλά πάντα κοιτάς το πώς τελειώνει. Σήμερα τελείωσε με μεγάλα σουτ, με την προσωπικότητα των παικτών. Δεν θέλω να επεκταθώ στα στατιστικά στοιχεία, αν και από πλευράς πλάνου νομίζω ότι ξέρουμε πως ήμασταν μες στους στόχους μας. Θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ομάδας. Στον IONIKOS BC HELLENIC COIN δουλεύουν όλοι πάρα πολύ καλά, η συνεργασία είναι πολύ σημαντική από τον φροντιστή μέχρι τη διοίκηση. Να αφιερώσουμε τη νίκη στο νεογέννητο μωρό του Adam Smith, που ήρθε χθες στη ζωή.

Επίσης να πω και κάτι άλλο. Ότι ενώ είχαμε την πληροφορία πως ο Hagins δεν μπορούσε να αγωνιστεί σήμερα, με εντολή του κ. Τσάπα ειπώθηκε να μη γίνει ένσταση και να διεξαχθεί το παιχνίδι κανονικά. Αυτό είναι ενδεικτικό της φετινής προσπάθειας της ομάδας. Καλή συνέχεια στον Ηρακλή και στον Θανάση Σκουρτόπουλο προσωπικά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας

Δειτε επισης

Τσάπας για Αγγέλου: «Τιμή η συνεργασία μας»

Ο Βαγγέλης Αγγέλου κράτησε τον Ιωνικό στην κατηγορία και στη συνέχεια αποφάσισε να αποχωρή…