Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Έγραψε ιστορία ο Μαυροκεφαλίδης

Έγραψε ιστορία ο Μαυροκεφαλίδης

Mavrokefalidis2212192

Ο Μαυροκεφαλίδης έγραψε ιστορία σε τρεις κατηγορίες

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης συνεχίζει να «σκαρφαλώνει» στις ιστορικές λίστες της Stoiximan Basket League και χθες έφτασε σε τρία πολύ ξεχωριστά επιτεύγματα μέσα από τον αγώνα με την ΑΕΚ.

*Με τα τρία αμυντικά ριμπάουντ που μάζεψε, έγινε ο 18ος παίκτης στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος που έφτασε τα 1.000.

*Σημειώνοντας 18 πόντους μπήκε στην πρώτη 20άδα των σκόρερ της Stoiximan Basket League. Έφτασε τους 3.221 και προσπέρασε τον Γιώργο Σιγάλα που είχε 3.208.

*Αυτά τα δύο επιτεύγματα ήρθαν στην 337η εμφάνιση του στην κατηγορία, αριθμός που του έδωσε μία θέση στην πρώτη 30άδα της σχετικής λίστας αφού ξεπέρασε τον Χρήστο Ταπούτο και τον Νίκο Αργυρόπουλο που αποσύρθηκαν από τα παρκέ έχοντας από 336 αγώνες στη λίγκα.

Ακόμη…

*Ο Νίκος Χουγκάζ πρόσθεσε μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του, που συνοδεύτηκε από το δεύτερο του double-double, μετά από εκείνο του εκτός έδρας αγώνα με το Λαύριο Megabolt. Έγινε ο έκτος της φετινής Stoiximan Basket League με περισσότερα από ένα double-double, έχοντας 15 πόντους και 10 ριμπάουντ.

*Ο Ιωνικός Hellenic Coin έκανε πολύ καλή δουλειά στα κλεψίματα μετρώντας 13, ένα λιγότερο από το ρεκόρ περιόδου που κράτησε το Λαύριο Megabolt που είχε 14 στα εντός έδρας παιχνίδια του με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τον Προμηθέα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…