Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Μόλις 8 διαρκείας έχει δώσει ο Ιωνικός!

Μόλις 8 διαρκείας έχει δώσει ο Ιωνικός!

ionikos1

Ο Ιωνικός Νικαίας καλεί τον κόσμο της ομάδας να σταθεί στο πλευρό της στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει τη φετινή σεζόν στη Basket League. Οι Νικαιώτες έχουν κάνει μία μεγάλη επένδυση τη φετινή σεζόν, γύρισαν στην ιστορική τους έδρας και περιμένουν τη στήριξη του κόσμου.

Ο Ιωνικός έχει δώσει μόλις 8 διαρκείας και σίγουρα περιμένει από τον κόσμο του να ανταποκριθεί περισσότερο.

Η ανακοίνωση:

«Το μπάσκετ έχει επιστρέψει στη Νίκαια και ο IONIKOS BC HELLENIC COIN ανακοινώνει πως για δύο ακόμη εβδομάδες θα είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια στήριξης – διαρκείας αυτής της σεζόν. Η ομάδα μας μέχρι σήμερα έχει διαθέσει μόλις 8 εισιτήρια στήριξης – διαρκείας και περιμένει αυτή η παράταση δύο εβδομάδων να συσπειρώσει τον κόσμο του Ιωνικού, του οποίου η στήριξη είναι διαχρονικά πολύτιμη! Στη δύσκολη αυτή συγκυρία, η ομάδα μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να παρουσιάζεται πλήρης και ανταγωνιστική και καλεί τους πιστούς φιλάθλους της να ενισχύσουν το εγχείρημα, κλείνοντας παράλληλα θέση για το ανακαινισμένο «στολίδι» του Πλάτωνα όταν τα υγειονομικά πρωτόκολλα επιτρέψουν την παρουσία κόσμου στα γήπεδα.

Λόγω των συνθηκών με την πανδημία, μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονική ή τηλεφωνική κράτηση του εισιτηρίου στήριξης – διαρκείας και, όταν αυτό θα είναι έτοιμο, να περνάτε από το κλειστό του Πλάτωνα για την πληρωμή και την παραλαβή, σε εξωτερικό χώρο, κατόπιν ενημέρωσης από τους ανθρώπους της ομάδας. Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής μόνο με μετρητά! Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το e-mail: ionikosbasketkae@gmail.com ή το τηλέφωνο 2104915239 (καθημερινά 16:00 με 19:00) για τις παραγγελίες.

Για την πραγματοποίησή τους απαιτούνται τα προσωπικά σας στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων οπωσδήποτε ΑΜΚΑ και αριθμού ταυτότητας, καθώς και η αναφορά στη θέση που επιλέγετε. Μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμες θέσεις στην πλατφόρμα της Viva: https://www.viva.gr/tickets/sports/ionikos-basket-2020-21/

Οι τέσσερις κατηγορίες εισιτηρίων έχουν ως εξής: Κατηγορία Blue με κόστος 50 ευρώ (Θα διατίθενται ΜΟΝΟ κατόπιν συνεννόησης με τον σύνδεσμο των οργανωμένων φιλάθλων Rangers) Κατηγορία White με κόστος 80 ευρώ Κατηγορία Silver με κόστος 150 ευρώ Κατηγορία Gold με κόστος 400 ευρώ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…