Κεντρική Γ' Εθνική Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ικάρου Καλλιθέας

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ικάρου Καλλιθέας

skliros ikaros kallitheas

Ο Θωμάς Σκληρός ανέλαβε τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Ίκαρο Καλλιθέας. Μετά την πρόσληψη του Σωτήρη Νικολαΐδη στη θέση του πρώτου προπονητή, η ομάδα “έκλεισε” και νέο τεχνικό διευθυντή και περιμένει την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Αναλυτικά:

“Ο Ίκαρος Καλλιθέας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Θωμά Σκληρό, ο οποίος αναλαμβάνει το νευραλγικό πόστο του Τεχνικού Διευθυντή. Ο 50χρονος προπονητής, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται στον πάγκο των Εσπερίδων στην Α1 γυναικών, έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ομάδα του Ικάρου, που επανδρώνεται σε όλα τα πόστα με στόχο τη δημιουργία ενός υγιούς οργανισμού που θα αναδείξει το όραμα του συλλόγου σε βάθος χρόνου.

Ο πρόεδρος του Ικάρου, Δημήτρης Αγγελόπουλος και ο νέος Τεχνικός Διευθυντής, είχαν μία σειρά επαφών μέσα από την οποία προέκυψε ταύτιση απόψεων κι έτσι ο Θωμάς Σκληρός θα αναλάβει να υλοποιήσει μία σειρά νέων και καινοτόμων ιδεών που αφορούν όλα τα τμήματα του συλλόγου. Ο κ. Δημήτρης Αγγελόπουλος παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος -ελέω της πανδημίας-, δεν σταματάει να δουλεύει για την επόμενη ημέρα της ομάδας και γι’ αυτό μέσα από αυτή τη συνεργασία φιλοδοξεί να δει νέες ιδέες να υλοποιούνται και να ανεβάζουν το επίπεδο από τα παιδικοεφηβικά τμήματα μέχρι και το αντρικό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής

«Πάρτι» έκανε η Χαλκιδική… Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία. Εύκολο ήταν το έργο του…