Κεντρική Ελλάδα Έρχονται αλλαγές στο ΣΕΦ

Έρχονται αλλαγές στο ΣΕΦ

Με τα καινούργια μέτρα για την καταπολέμηση του κορωνοϊού έρχονται αλλαγές σε όλα τα κλειστά γυμναστήρια της χώρας.

Κάπως έτσι το ΣΕΦ ανακοίνωσε μερικές από αυτές στον κόσμο.

Aναλυτικά:

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, από Τρίτη 03 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 06.00, λειτουργεί σε πλήρη συμμόρφωση με τα ισχύοντα για τις αθλητικές εγκαταστάσεις μέτρα υγειονομικής προστασίας. Ειδικότερα:
1. Αναστολή κάθε είδους αθλητικών δραστηριοτήτων μαζικού, εναλλακτικού, πνευματικού, ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Επιτρέπεται μόνο η ατομική άθληση (χωρίς προπονητή) στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου και με τήρηση αποστάσεων 2 μέτρων μεταξύ των αθλητών
2. Αναστολή δραστηριοτήτων αθλητικών εγκαταστάσεων (γυμναστηρίων, εσωτερικών αιθουσών προπόνησης, εξωτερικά γήπεδα)
3. Επιτρέπεται η διεξαγωγή αγώνων μόνο της Α’ εθνικής κατηγορίας καλαθοσφαίρισης (Α1), αλλά και των ευρωπαϊκών αγώνων της Euroleague.
4. Επιτρέπεται η χρήση αθλητικών εγκαταστάσεων από όσους αναφέρονται στις ονομαστικές καταστάσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, κατόπιν εισήγησης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τις ολυμπιακές διοργανώσεις του 2021
5. Επιτρέπεται η χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από την ΚΑΕ ΟΣΦΠ, λόγω της συμμετοχής στους αγώνες της Euroleague
Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο και παραμονή στον περιβάλλοντα χώρα και τις λοιπές εγκαταστάσεις του σταδίου από αθλητές και το προσωπικό του σταδίου. Η αφαίρεση της μάσκας είναι δυνατή μόνο κατά τη διάρκεια της άθλησης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Φιλικά επιπέδου Euroleague στην Κύπρο

Ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει σε τουρνουά φιλικών παιχνιδιών στο κλειστό «Τάσσος Παπαδόπουλο…