Κεντρική Γυναίκες Παντελάκης: “Τα ρεκόρ δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός μας”

Παντελάκης: “Τα ρεκόρ δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός μας”

pantelakis

Ο Παναθηναϊκός σήμερα πήρε την πρώτη του νίκη στην Α1 γυναικών κερδίζοντας τον Ολυμπιακό στο κλειστό “Παύλος Γιαννακόπουλος”, δίνοντας τέλος στο αήττητο σερί των ερυθρόλευκων. Ο Γιώργος Παντελάκης σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε περήφανος για τις παίκτριες του, ενώ τόνισε ότι τα ρεκόρ δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα μας σήμερα έχασε για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια στην Ελλάδα. Σε μια δύσκολη εποχή φέτος και χωρίς την παρουσία μας στην Ευρώπη έπρεπε να δημιουργήσουμε ένα καινούργιο σύνολο ικανό να κατακτά τίτλους. Ο αυτοσκοπός μας δεν ήταν ποτέ τα ρεκόρ αλλά η αγωνιστικότητα που παρουσιάζαμε.

Στο σημερινό παιχνίδι ήμασταν αρκετά άστοχοι στην επίθεση. Ενδεχομένως το χειρότερο επιθετικό μας παιχνίδι όλα αυτά τα χρόνια και χάσαμε από μια μικρή λεπτομέρεια. Ο στόχος της ομάδας δεν αλλάζει παραμένει η κατάκτηση των εγχώριων τίτλων.

Έχω την χαρά να ηγούμαι μιας ομάδας που απαρτίζεται από ταλαντούχες και με έντονη αθλητική προσωπικότητα αθλήτριες. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος για αυτές και την προσπάθεια που κάνουν καθημερινά. Στο τέλος της σεζόν θα κάνουμε τον απολογισμό μας και θα δούμε αν έχουμε καταφέρει τους στόχους μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 Γυναικών: MVP της 19ης αγωνιστικής η Tζίλιαν Αλέιν

MVP της 19ης αγωνιστικής η Τζίλιαν Αλέιν. Η Τζίλιαν Αλέιν  αναδείχθηκε MVP της 19ης Αγωνισ…