Κεντρική Γυναίκες Δίελα: “Η νίκη επί του Ολυμπιακού ήταν μια λύτρωση για μας”

Δίελα: “Η νίκη επί του Ολυμπιακού ήταν μια λύτρωση για μας”

ioanna diela panathinaikos

Η παίκτρια της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Ιωάννα Δίελα, μίλησε στην εκπομπή Overall και στους Λένα Καραλή και Σταύρο Κουράκο, για την μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της αντίστοιχης ομάδας του Ολυμπιακού.

Για τη σημασία μιας τέτοιας νίκης δήλωσε “Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική και ιστορική νίκη για εμάς. Ξέρετε πως είναι ιδιαίτερα αυτά τα παιχνίδια. Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη για προσωπικούς αλλά και για ομαδικούς λογούς. Μπήκαμε δυναμικά και σε αυτά τα παιχνίδια τη διαφορά την κάνει η ομάδα που έχει την περισσότερη ενέργεια και το θέλει περισσότερο. Όλη τη βδομάδα είχαμε δουλέψει πάνω στο παιχνίδι.

Στο μπάσκετ παίζει πολύ ρόλο η ψυχολογία. Σε βοηθάει στο να ακολουθήσεις το πλάνο”.

Όσον αφορά τα προηγούμενα χρόνια που δεν είχε καταφέρει ο Παναθηναϊκός να επικρατήσει επί του Ολυμπιακού ανέφερε “Είμαι από τις πιο παλιές στον Παναθηναϊκό και έχω ζήσει πολλά παιχνίδια απέναντι στον Ολυμπιακό. Δεν ήθελα να ξαναζήσω αυτό το συναίσθημα.

Ξέραμε πως είχαμε μεγάλη διάφορα στο μπάτζετ με τον Ολυμπιακό.

Υπήρχαν παιχνίδια που είχαμε φτάσει στην πηγή και δεν ήπιαμε νερό.

Η χθεσινή εικόνα και η νίκη μας ήταν μια λύτρωση”.

Για την απουσία του κόσμου από το γήπεδο είπε “Ο κόσμος μας έλειψε και δεν κατάφερε να πανηγυρίσει μέσα στο γήπεδο. Ξέραμε όμως πως θα είναι στο πλευρό μας έξω από το γήπεδο. Είμαστε από τις ομάδες που το γήπεδο μας γεμίζει σε πολλούς αγώνες. Μας έλειψε εχθές αυτό.

Το πόσο βοήθησε η ήττα από τον ΠΑΟΚ ανέλυσε λέγοντας “ΗcoachΚαπογιάννη έχει μέσα της τον νικητή. Μας πείσμωσε περισσότερο η ήττα από τον ΠΑΟΚ. Και είχαμε πει μεταξύ μας πως δε γίνεται να έχουμε την εικόνα που είχαμε σε εκείνον τον αγώνα”.

Κλείνοντας για το μέλλον ανέφερε “Ο Παναθηναϊκός από μόνος του είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί. Από πέρσι είχαμε ξεκινήσει με καλή πορεία και είχαμε πει πως θα συνεχίσουμε έτσι και φέτος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Παναθηναϊκός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α…