Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Δεν θα έχω πρόβλημα να βρω άλλη ομάδα”

“Δεν θα έχω πρόβλημα να βρω άλλη ομάδα”

jannis strelnieks cska

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς είναι με το ένα πόδι εκτός ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Ο Λετονός γκαρντ μίλησε για τις φήμες αποχώρησης του και σημείωσε ότι ακόμα κι αν αποχωρήσει από τη ρωσική ομάδα δεν θα έχει πρόβλημα να βρει άλλη ομάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην εφημερίδα Talsu Vestis:

«Είναι απλά φήμες. Δεν ξέρω από που προέρχονται. Αν δεν δω κάτι δημοσιευμένο στα μεγάλα portals της Ευρώπης, τότε όλα είναι καλά. Δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις τι ισχύει και τι όχι. Δεν ξέρω κατά πόσο θα ωφελήσει την ΤΣΣΚΑ, επειδή έχουμε ένα καλό συμβόλαιο. Δεν μπορούν να με διώξουν έτσι απλά. Νομίζω ότι θα έχω περισσότερες πληροφορίες αυτή την εβδομάδα. Δεν το σκέφτομαι όμως. Αυτή είναι δουλειά του ατζέντη μου. Έχω δείξει την αξία μου, δεν θα έχω πρόβλημα να βρω άλλη δουλειά».

Για το αν η ΤΣΣΚΑ ήταν το μεγαλύτερο βήμα της καριέρας του και για τον Ολυμπιακό: «Ναι σίγουρα. Ο Ολυμπιακός είναι ένας καλός οργανισμός, αλλά η ΤΣΣΚΑ είναι ένα διαφορετικό βήμα. Εδώ σκέφτεσαι μόνο το μπάσκετ, όλα είναι ασφαλή και εξασφαλισμένα. Μου λείπει η Αθήνα. Ξέρω ότι δεν πήγαν τόσο καλά τα πράγματα με τον Ολυμπιακό. Την δεύτερη χρονιά δεν έπαιξα πολύ, λόγω τραυματισμού».

Για την συνεργασία του με τον Δημήτρη Ιτούδη: «Είναι καλή. Αν είσαι στην ΤΣΣΚΑ, είσαι ένας καλός παίκτης. Πρέπει όμως να το αποδεικνύεις κάθε μέρα, γιατί ο προπονητής σε βλέπει από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού. Αν δεν είσαι καλός και δεν βοηθάς την ομάδα, θα σε αντικαταστήσει αμέσως».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…