Κεντρική Γυναίκες Ολύμπια Λάρισας: Πήρε Αντωνοπούλου, κράτησε Σολωμού

Ολύμπια Λάρισας: Πήρε Αντωνοπούλου, κράτησε Σολωμού

silia antonopoulou olympia larisas

Η Ολύμπια Λάρισας προχωράει τον σχεδιασμό της για τη νέα χρονιά και ανακοίνωσε δύο κινήσεις. Συγκεκριμένα, προχώρησε στην απόκτηση της Σήλιας Αντωνοπούλου, ενώ ανανέωσε τη συνεργασία της με την Θεοφανώ Σολωμού.

Αναλυτικά:

“Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας την Σήλια Αντωνοπούλου. Η Λαμιώτισσα αθλήτρια με ύψος 1,88μ. αγωνίζεται στις θέσεις “4” και “5”. Ξεκίνησε την μπασκετική της σταδιοδρομία από την Αναγέννηση Λαμίας, από όπου εν συνεχεία μεταπήδησε στην Αθήνα και στον Κρόνο Αγ. Δημητρίου.

Τις τελευταίες αγωνιστικές περιόδους λόγω σπουδών αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Καρδίτσας, με τον οποίο πανηγύρισε δύο διαδοχικά πρωταθλήματα ΕΣΚΑΘ. Ο Γ.Σ. Ολύμπια Λάρισας εύχεται στην Σήλια υγεία και πολλές επιτυχίες, ενώ ευχαριστεί το Δ.Σ. του Α.Ο. Απόλλων Καρδίτσας για την άρτια συνεργασία.

Ανανέωσε την παρουσία της στην ομάδα μας η Θεοφανώ Σολωμού. Η ταλαντούχα και έμπειρη γκαρντ, ξεπερνώντας τις υποχρεώσεις που την κράτησαν μακριά μας το μεγαλύτερο διάστημα της περσινής σεζόν, φέτος δηλώνει “παρούσα” από την αρχή της περιόδου και αποτελεί με τις ικανότητές της μια δυναμική ενίσχυση του ρόστερ μας. Ευχόμαστε στην Θεοφανώ υγεία και πολλές επιτυχίες!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ο Ολυμπιακός πρωταθλητής… από συνήθεια

Το τρίτο σερί πρωτάθλημα κατέκτησε ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός λοιπόν κατέκτησε το πρωτάθλη…