Κεντρική Elite League Αμύντας: Νέος προπονητής ο Μάης Κωνσταντινίδης

Αμύντας: Νέος προπονητής ο Μάης Κωνσταντινίδης

mais konstantinidis dafni dafniou

Ο Μάης Κωνσταντινίδης είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής του Αμύντα. Ο Έλληνας τεχνικός ύστερα από την εξαιρετική δουλειά που έκανε στη Δάφνη Δαφνίου μετακόμισε στον Αμύντα. Στο πλευρό του θα βρίσκεται και ο Σάντρο Μουμούρης.

Αναλυτικά:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Αμύντα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Μάη Κωνσταντινίδη, ο οποίος θα ηγηθεί του προπονητικού επιτελείου της ομάδας Ανδρών για τις επόμενες σεζόν ταυτιζόμενοι πλήρως στους στόχους του Συλλόγου. Στο πλευρό του καινούριου προπονητή θα βρίσκεται ο προπονητής του Συλλόγου μας, Σάντρο Μουμούρης.

Ο Μάης Κωνσταντινίδης ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στον Φάρο Κερατσινίου τη σεζόν 2009-2010. Στη συνέχεια ακολούθησε ο Ιωνικός Νίκαιας, ο Έσπερος Καλλιθέας για δύο σεζόν, όπου κατέκτησε μία άνοδο, η Ηλιούπολη, με μια ακόμη άνοδο, ο Άρης Νίκαιας, η Χαλκίδα, ενώ τις δύο προηγούμενες σεζόν ήταν στο τιμόνι της Δάφνης Δαφνίου, η οποία τη σεζόν 2018-19 την ανέβασε στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Η οικογένεια του Αμύντα θέλει να καλωσορίσει το Μάη στην αγκαλιά της και να του ευχηθεί ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο του!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…