Κεντρική Ελλάδα Προοδευτική: Η εξαιρετική δουλειά στις ακαδημίες της ομάδας (vids)

Προοδευτική: Η εξαιρετική δουλειά στις ακαδημίες της ομάδας (vids)

90584542 3151443361554224 2965169249913405440 n e1589380750895

Η Προοδευτική είναι ένα σωματείο που δίνει ιδιαίτερη βάση στις Ακαδημίες της και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι γίνεται εξαιρετική δουλειά. Χαρακτηριστικές είναι η εικόνα που παρουσίασαν οι ομάδες παίδων και παμπαίδων του συλλόγου, όπου υπό τις οδηγίες του κόουτς Γρηγόρη Λαμπράκη πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο κόουτς Λαμπράκης καθοδήγησε και τα δύο συγκεκριμένα τμήματα και πραγματοποίησε εξαιρετική δουλειά. Ο νεαρός τεχνικός, που είναι από τους ανερχόμενους στον χώρο του μπάσκετ, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς δούλεψε ασταμάτητα με τους νεαρούς αθλητές τους και η εικόνα που είχαν τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ τους δικαίωσε.

Ο Γρηγόρης Λαμπράκης δεν σταμάτησε εκεί, καθώς θέλησε να αφήσει ένα “αναμνηστικό” στους παίκτες του από τη φετινή χρονιά, που τέλειωσε άδοξα. Ο νεαρός κόουτς βρήκε χρόνο στην καραντίνα και σπατάλησε αρκετές ώρες προκειμένου να φτιάξει δύο βίντεο με τις καλύτερες στιγμές των δύο τμημάτων.

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του: “Η φετινή χρονιά ήταν πάρα πολύ ιδιαίτερη… Δεν άφησε κανέναν να ολοκληρώσει αυτά που είχε σχεδιάσει από την αρχή της χρονιάς… Μας άφησε όλους με ένα αν και με ένα γιατί και με μισή χαρά.. ήταν πρωτόγνωρο και βάναυσο το απότομο σταμάτημα των αθλητικών μας δραστηριοτήτων.. αυτή ήταν όμως και η αφορμή για να πραγματοποιηθεί εν μέσω καραντίνας μία πολύ μεγάλη δουλειά!! Η οποία διήρκησε πάνω από 80 ώρες πάνω από μια οθόνη!! Η οποία έγινε καθαρά και μόνο για να μείνει κάτι στα παιδιά της Προοδευτικής μας από όλα αυτά που ζήσαμε τη σεζόν 2019-2020! Έπειτα από βίντεο ανάλυση 19 παιχνιδιών στο παιδικό και 10 παιχνιδιών στο παμπαιδικό με τεράστια χαρά σας κοινοποιώ τα highlights της σεζόν 2019-2020 και για τα δύο τμήματα!!! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον αδερφό και έφορο Stamatis Kalandrakis για τη συνολική του βοήθεια στην ομάδα. Ήταν εκείνος που βιντεοσκόπησε όλα τα παιχνίδια και των 2 τμημάτων!! Ευχαριστώ τη coach Ντόρα Κλαδούχου που πάντα ήταν κοντά μας στα παιχνίδια!! Τέλος να ευχαριστήσω από καρδιάς τα παιδιά μου για αυτή τη πανέμορφη χρόνια που ζήσαμε!! Έύχομαι να συνεχίσετε να αγαπάτε το μπάσκετ και να σας κάνει χαρούμενους και καλύτερους ανθρώπους! Αυτά τα βίντεο είναι αναμνήσεις και στιγμές της σεζόν που τελείωσε… Ξέρω πως είμαστε όλοι γεμάτοι ανυπομονησία για να δημιουργήσουμε νέες στιγμές!!! Τα καλύτερα είναι μπροστά μας, σας αγαπώ όλους!!!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…