Κεντρική Γ' Εθνική Σακελλαρίδης: “Θα σταθούμε όρθιοι”

Σακελλαρίδης: “Θα σταθούμε όρθιοι”

mixalis sakellaridis milonas

Η πανδημία έβαλε φρένο σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες στη χώρα και οι σύλλογοι έχουν αναγκαστεί να βάλουν “λουκέτο”. Ο Μίλωνας δεν σταματάει όμως τις εργασίες του και κάνει κινήσεις προκειμένου να βελτιωθεί ο αθλητισμός και να λυθούν προβλήματα. Ο Πρόεδρος της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Μιχάλης Σακελλαρίδης, έστειλε τις ευχές του για το Πάσχα και τόνισε ότι όλοι μαζί θα σταθούμε όρθιοι.

Αναλυτικά:

“Οι στιγμές που ζούμε είναι πρωτόγνωρες, ενώ η αθλητική δράση έχει ανασταλεί, όπως και κάθε άλλη έκφανση της κοινωνικής δραστηριότητας.

Όλοι μας υπακούοντας στις οδηγίες των αρμοδίων οργάνων της πολιτείας, πειθαρχούμε παραμένοντας έγκλειστοι στα σπίτια μας, κοινωνικά αποκομμένοι παρακολουθώντας μία πρωτοφανή πανδημία που έχει πλήξει ολόκληρη την ανθρωπότητα!

Οι εγκαταστάσεις του Μίλωνα είναι κλειστές και η αθλητική λειτουργία ανύπαρκτη σε όλη την Ελλάδα. Εμείς όμως σαν Διοίκηση μαζί με το προσωπικό και με τα μέσα που μας παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία, έχουμε κάνει τηλεσυνεδριάσεις Διοικητικού Συμβουλίου καταφέρνοντας να έχουμε μία πολύ καλή συνέπεια στις άμεσες υποχρεώσεις του Συλλόγου. Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω θερμά όσους (και είναι αρκετοί), έχουν φροντίσει να καταβάλουν την συνδρομή τους δίνοντας μας, ανάσα και δύναμη.

Παράλληλα έχουμε κινητοποιηθεί απευθυνόμενοι στην πολιτεία και στον Δήμο μας, αναλύοντας τα επιπλέον προβλήματα ενός Συλλόγου με ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις και των υποχρεώσεων που δημιουργούνται παρά την αδράνεια.

Ως ενεργό μέλος της αθλητικής οικογένειας της χώρας βρισκόμαστε σε συζητήσεις και παράλληλες ενέργειες μαζί και με άλλους Συλλόγους ενώ είμαστε και σε διάλογο τόσο με την κεντρική όσο και την τοπική διοίκηση με μόνο στόχο το βέλτιστο δυνατό για τον αθλητισμό. Ελπίζουμε στην ανταπόκριση και στην βοήθεια τους για να αντιμετωπισθούν κάποια από τα προβλήματα.

Τα αθλητικά σωματεία είναι το κύτταρο του Αθλητισμού και ειδικά οι Σύλλογοι με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, των οποίων η επιβίωση κρίνει εν πολλοίς και την πορεία του αθλητισμού της Χώρας. Βέβαια η ζωή θα συνεχιστεί , όπως γίνεται πάντα, αλλά όλα θα είναι διαφορετικά.

Αυτή την εποχή δοκιμάζονται οι αξίες μας και όλοι έχουμε χρόνο για περισυλλογή και ενδοσκόπηση.

Απευθύνομαι σε όλη την αθλητική μας οικογένεια και τους διαβεβαιώνω ότι έχοντας πίστη, σαφείς στόχους και θέληση θα σταθούμε όρθιοι γιατί μας ενώνει η αγάπη για τον αθλητισμό, τη νέα γενιά και την ζωή. Όλοι μαζί με δύναμη και αλληλεγγύη θα επαναφέρουμε την δράση, τη χαρά και την επιτυχία που είναι η πνοή της ζωής μας.

Εύχομαι σε όλους υγεία και δύναμη, πίστη στην επιστήμη και στο έργο της και γρήγορα να επανέλθουμε στην καθημερινή μας δράση! Η μεγάλη εβδομάδα, με τα πάθη του Κυρίου μας οδηγούν στην Ανάσταση, το ανέσπερο φως της οποίας εύχομαι να φωτίσει τις καρδιές όλων μας!!!!

Μιχάλης Σακελλαρίδης

Πρόεδρος ΑΟΝΣ Ο Μίλων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…