Κεντρική Διεθνή Mundo deportivo: “Κάποιοι στην Μπαρτσελόνα σκέφτηκαν να φύγουν”

Mundo deportivo: “Κάποιοι στην Μπαρτσελόνα σκέφτηκαν να φύγουν”

img cgallen 20190825 152549 imagenes md terceros barca basket 2019 kAKC U48180495398On 980x554@MundoDeportivo Web

Το θέμα της μείωσης των αποδοχών των παικτών της Μπαρτσελόνα μέχρι και 70 % του συμβολαίου τους έχει απασχολήσει πολύ τα ισπανικά μέσα το τελευταίο διάστημα. Η ομάδα σήμερα με ανακοίνωση της τόνισε ότι οι περισσότεροι παίκτες έκαναν αποδεκτές τις περικοπές.

Ωστόσο, η Mundo Deportivo βάζει νέο φιτίλι στην φωτιά, αφού με νέο δημοσίευμα της αναφέρει ότι κάποιοι από τους παίκτες που δεν ήθελαν τις μειώσεις σκέφτηκαν ακόμα και το ενδεχόμενο της αποχώρησης. Παράλληλα, η έγκυρη εφημερίδα  τονίζει ότι υπάρχει πλήρης διχασμός στα αποδυτήρια της ομάδας.

«Υπάρχει τεράστια δυσαρέσκεια κι έλλειψη κινήτρου στην ομάδα μπάσκετ. Πολλοί θεωρούν πως αυτή η κίνηση (σ.σ. μείωση) δεν ήταν αναγκαία, αντιμετωπίζοντας την σαν τιμωρία. Το κλαμπ προσπαθεί να εξομαλύνει την κατάσταση και ανεξάρτητα με το αν θα βρεθεί συμβιβαστική λύση, η πληγή είναι ανοιχτή και πολύ δύσκολα θα κλείσει. Μερικοί παίκτες σκέφτηκαν ακόμα και να φύγουν! Τα αποδυτήρια έχουν χωριστεί…», αναφέρει μεταξύ άλλων το άρθρο του Χοσέ Ιγκνάσιο Ουγκέτ. 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…