Κεντρική Διεθνή Mundo deportivo: “Κάποιοι στην Μπαρτσελόνα σκέφτηκαν να φύγουν”

Mundo deportivo: “Κάποιοι στην Μπαρτσελόνα σκέφτηκαν να φύγουν”

Το θέμα της μείωσης των αποδοχών των παικτών της Μπαρτσελόνα μέχρι και 70 % του συμβολαίου τους έχει απασχολήσει πολύ τα ισπανικά μέσα το τελευταίο διάστημα. Η ομάδα σήμερα με ανακοίνωση της τόνισε ότι οι περισσότεροι παίκτες έκαναν αποδεκτές τις περικοπές.

Ωστόσο, η Mundo Deportivo βάζει νέο φιτίλι στην φωτιά, αφού με νέο δημοσίευμα της αναφέρει ότι κάποιοι από τους παίκτες που δεν ήθελαν τις μειώσεις σκέφτηκαν ακόμα και το ενδεχόμενο της αποχώρησης. Παράλληλα, η έγκυρη εφημερίδα  τονίζει ότι υπάρχει πλήρης διχασμός στα αποδυτήρια της ομάδας.

«Υπάρχει τεράστια δυσαρέσκεια κι έλλειψη κινήτρου στην ομάδα μπάσκετ. Πολλοί θεωρούν πως αυτή η κίνηση (σ.σ. μείωση) δεν ήταν αναγκαία, αντιμετωπίζοντας την σαν τιμωρία. Το κλαμπ προσπαθεί να εξομαλύνει την κατάσταση και ανεξάρτητα με το αν θα βρεθεί συμβιβαστική λύση, η πληγή είναι ανοιχτή και πολύ δύσκολα θα κλείσει. Μερικοί παίκτες σκέφτηκαν ακόμα και να φύγουν! Τα αποδυτήρια έχουν χωριστεί…», αναφέρει μεταξύ άλλων το άρθρο του Χοσέ Ιγκνάσιο Ουγκέτ. 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Eurobasket: Το Μαυροβούνιο αντικατέστησε την Ρωσία

Η εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία οδήγησε την FIBA να αποβάλει την Ρωσία απ…