Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ All Star Game “Το All Star Game ταιριάζει απόλυτα με το Ηράκλειο”

“Το All Star Game ταιριάζει απόλυτα με το Ηράκλειο”

Στο γεγονός ότι το Ηράκλειο της Κρήτης είναι ιδανική πόλη για το μπάσκετ και ειδικότερα το All Star Game αναφέρθηκε Ο Σταύρος Δουβής στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου ενόψει της μεγάλης γιορτής του μπάσκετ το τριήμερο 7-8-9 Φεβρουαρίου.. Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος του ΕΣΑΚΕ υπενθύμισε ότι το κλειστό “Δύο Αοράκια” εγκαινιάστηκε σε All Star Game πριν από δέκα χρόνια, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλες τις πλευρές που συνέβαλαν στην διοργάνωση του event.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Είναι μεγάλη μου τιμή να εκπροσωπώ σύνδεσμο και πρόεδρο κ. Βαγγέλη Γαλατσόπουλο στη σημερινή συνάντηση για ένα γεγονός μεγάλο που ταιριάζει απόλυτα με το Ηράκλειο, αφού το ωραίο στάδιο το κλειστό του Ηρακλείου «Δυο Αοράκια» εγκαινιάστηκε με ένα All Star Game, πριν από δέκα χρόνια. Αυτό είναι σημαδιακό.

Γι’ αυτή τη διοργάνωση ο σύνδεσμος θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι δούλεψαν και ιδιαίτερα εκείνους που βοήθησαν προκειμένου να υπάρχει σήμερα αυτή η συνάντηση και να έχουμε και την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή αυτό το μεγάλο γεγονός.

Θα πρέπει πρώτα να ευχαριστήσουμε τον χορηγό μας την ΕΚΟ και τον κ. Αναστασιάδη που είναι παρών. Την περιφέρεια που βοηθάει παντοιοτρόπως όπως και τον Δήμο Ηρακλείου που βοηθάει και αυτός. Επίσης όλους όσοι είναι χορηγοί στην διοργάνωση και συμμετέχουν στην προσπάθεια, να κάνουμε αυτό το event το καλύτερο από κάθε άλλη φορά. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον φίλο μου Μπάμπη Μαρκάκη, γιατί είναι πάντοτε παρών σε οτιδήποτε μπασκετικό γίνεται σε αυτή την πόλη και να του ευχηθώ δημόσια σε καλύτερη θέση στις εκλογές που πλησιάζουν σε λίγους μήνες.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και είμαστε στην διάθεση όλων σας εγώ και όλοι οι παρακαμωμένοι μου και πριν κλείσω, η πιο μεγάλη ικανοποίηση για εμάς είναι αυτή που έχουμε δίπλα μου, τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη, έναν κορυφαίο παίκτη και αθλητή, ο οποίος εκπροσωπεί τους αθλητές. Χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν δυνατό.

Όλοι όσοι προανέφερα έχουν ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον σύνδεσμο και ελπίζω όλοι μαζί να βοηθήσετε με την παρουσία σας, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα κλίμα αντάξιο, για ένα παιχνίδι σαν και αυτό που είναι ένα παιχνίδι χαράς αλλά και να δοθεί ένα μήνυμα ότι το μπάσκετ μπορεί να ξεφεύγει από αυτά που γίνονται σε άλλα σπορ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε All Star Game

Δειτε επισης

Τα καλύτερα του All Star Weekend στο Ηράκλειο Κρήτης! (vid)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα το All Star Weekend στα “Δύο…